Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kateri depilator?

kateri depilator?

Vidim da je spodaj že ena tema o depilatorjih, mene pa zanima če so vsi tako zanič kot moj. Če imam dlake zelo dolge, potem še kaj populi, drugače me pa samo “cuka” da ful boli, pozna se pa nič ne. Kolegica ima prav takega in pravi da je zadovoljna. Zdaj pa ne vem, a je moj zanič – je sicer eden cenejših, nima pa še dosti kilometrine – ali je to vse kar lahko pričakujem od depilatorja? Najbrž bi si kdaj privoščila dražjega, če bi vedela, da bo res boljši. Prosim za vaša mnejna!

Jaz imam Braun Silkepil že najmanj 8 let. Dela še vedno, nič narobe. Uporabljam ga približno enkrat na 3 tedne. Za takratne cene je bil kar drag – 12k SIT, ampak kot vidiš se je splačalo.

Ja eni so čist zanič. Moraš met res dobrega, ne takega za jurja. Na žalost, boli pa itak ful ja… Sploh občudujem tiste, ki si s tem dlake pulijo, jaz še vedno na britvico prisegam.

Xtrm, samo razlika v učinku depilatorja in britvice je nezgrešljiva. Seveda se je mnogo lažje pobriti, samo meni je bilo v času britja grozno, ko sem potem že na 2 dni pikala in sem se morala briti vsak drug dan. Pri depilatorju je pa vse drugače, je pa res, da se moram psihično pripraviti na to, da boli pa se potem malo dalj odločam, da se zdepiliram, sploh pozimi, pa je potem zaradi dolžine malo huje. Sama uporabljam depilator od Epilady. Je bil poceni in verjetno obstaja kak depilator, pri katerem manj boli, vendar je učinkovit.

Jaz uporabljam ze odkar je prisel na trzisce..to je ene 6 let..”Philipsov ice satinele”..to je un, ki ima zraven posodico z ledom,da baje omili bolecino,ampak je ne uporabljam, ker sem tolk zverzirana ze, da me skoraj nic ne boli. Z tem depilatorjem si depiliram vse, od bikini predelov, pod pazduho, sedaj sme poskusila se okoli ustnic brcice in je ratalo, deluje, ma ej, probaj, jaz ga ne zamenjam za nic na svetu, enkraten je in dejasnko je mir 7 dni da je koza gladka, potem ze pokukajo dlake ven,pa ni problema, ker jih depilator lahko populi ze takoj ko so velike le 1 mm.res, d aje bil drag, pa je vreden svojga denarja, tisockrta sem ga ze dobila nazaj.Zasledila pa sem, da je zunaj ze nova verzija tega depilatorja, cao.

p.s. Se tole, seveda bi se lahko depilirala na 14 dni..na en mesec, vendar imam rada kozo brez dlak, zato je to potrebno po enem tednu ponoviti, no odvisno od obdobja rasti dlak, saj ves, je obdobje ko rastejo hitreje in je obdobje mirovanja.In ne pozabi se pri tusiranju zmasirati vsak dan z sisalovo rokavico in ne bo nobenih vrascenih dlak, koza je svilena in mehka, ter gladka.

A morajo biti dlačice zlo dolge da jih lahko depiliraš ali so lahko tudi kratke

Amanda, odvisno od depilatorja, moj puli ze cisto kratke, samo d a pokukajo ven in depiliranje le teh, je najmanj bolece,cim daljse so dlake tem bolj boli.

Mene je na začetku tudi bolelo, potem se je pa zgleda koža toliko navadila, da sploh ni več panike.

Mislim, da se tudi mešički sčasoma navadijo, kajti zdaj grejo dlake ven že samo, če jih pocukam.

Drugače ga pa uporabljam že kakih 8 let (in imam še vedno istega, enega od philipsa), ker sem preveč lena za britje vsak drugi dan ali pa za packanje z voskom in preveč škrta za reden obisk kozmetičarke…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close