Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri el. skiro?

kateri el. skiro?

Iščem el skiro….takole za po mestu, ko počitnikujemo z AD. Domet 20 km mi je čist dovolj, dirkali ne bi… najbolj me skrbi trajnost baterije…oz. št. polnjenj, preden bi jo bilo potrebno zamenjati (ne vem če to sploh splača)
Izkušenj nobenih, starost uporabnika med 50 in 60 leti ;))))
teža uporabnika med 60 in 80 kg.

kaj pravite, tisti, ki se spoznate, na tegale:
xiaomi mi električni skiro ess..dobi se za 319 eur

hvala za pomoč

Osebno bi se raje odločil za kaj takega
https://ebikechoices.com/sl/best-folding-electric-bike/?ao_noptimize=1

Res je, da so dražji, ampak neprimerljivo bolj udobni za premikanje okrog. V avtodom ga tudi brez problema zbašeš. E-skiroji se mi ne zdijo tako stabilni in varni. Samo moje mnenje, sem preizkusil oboje, ravno zaradi nabave za kampiranje.

Jaz sem si kupila Merlin Micro

Hvala za odgovor. Se strinjam, da je to boljša opcija, ampak mi je predraga zadeva…pa še 2 kom rabim ,((

je pa to v bistvu za mogoče 2 x 14 dni uporabe…več ne uspemo dopustovati

Jaz vozim skiro od Tesle – model A. In sem zelo zadovoljen z njim.

V AD-ju znaš imeti probleme s tem, kako jih boš polnil.
Enega sicer imamo doma – a jaz bi ga odsvetoval, če sta starejša od 20 let… zadeva je nestabilna in zelo občutljiva na cestne neravnine, luknje in morebitne robnike na kolesarskih stezah.

A obstaja kateri e.skiro, kjer vzameš baterijo vn ko polniš in jo napolnjeno vtakneš nazaj not?
Tako se jo da polnit tudi kjer v kaki gostilni, čakalnici, pisarn, knjižnici… pač kjerkoli so vtičnice javnosti dostopne. Sprašujem nasplošno in ne za dopust, kamp itd.

New Report

Close