kateri epilator / depilator / ???
Pozdravček!
Gladke noge, gladek bikini predel, tudi podpazduhe… Moje sanje! Imam še kar poraščene vse te predele, pa se zdaj odločam za nakup pripomočka, ampak nimam blage veze, kaj kupiti. Cene so tako različne, spoznam se nič – kaj mi lahko prosim kaj svetujete? Hvala lepa za vse nasvete in napotke! (PS: Mislim, da bi rada dlake pulila, ne brila. Brila bi mogoče pod pazduho?!? Saj ne vem, če tam sploh gre pulit?!?)
Jaz imam “filipsovega ice satinel” z njim depiliram vse, pazi le, da bodo dlake dolge cca 2mm, le tako cim manj boli, scasoma pa bolecina zgine, po 8 -10 letih depiliranja je pri meni dlak cedalje manj, nezne so in ob depiliranju me nic vec ne boli, tudi bikini predel ne, ko si tam oblikujem na crtico, le okoli spolovila in rite si brijem, ostalo vse depiliram enkrat na teden, takoj ko zrastejo dlake dolge cca 2mm, takrat mene najmanj boli.
Imam sicer depilator doma, ampak ga skoraj nič ne uporabljam, ker me fulll boli. Hodim h kozmetičarki na depilacijo (drago…). Sem pa zadnjič videla v Sanolaborju nek pripomoček, ki je zgledal kot brusni papir. Obenem se naredi še manjši piling kože, pa tudi piše, da je dlačic zmeraj manj. A ima mogoče to katera že doma in kako se obnese? Stane pa cca 6.500, je pa mislim, da italijanski (nisem ziher nek Normaderm…).
LP T