Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri frizer v Kopru – proooosim!

kateri frizer v Kopru – proooosim!

Pri frizerki sem bila na zadnje pred tremi leti, v soboto bom priča prijatelju, pa bi rada eno čisto navadno frizuro (lase spete gor). Poklicala sem eno frizerko, s katero je prijateljica zelo zadovoljna, pa v soboto je že zasedena zaradi maturantov (a imajo že maturantske plese tako zgodaj?). Rekla je, naj pridem v petek, ampak si ne predstavljam, da bi spala s tako uštimano frizuro.

Punce, prosim vas, katero frizerko priporočate v Kopru? Ne potrebujem barvanja, mogoče da me malo ostriže in naredi frizuro.

Hvala!!!!!

Za Koper žal ne vem vem pa za Škofije:Frizerski salon Samanta.

Jaz hodim k Ursuli v Čebelnjak,za Supernovo.Če rabiš kontakt povej

Lih delam v Čebelnjaku. Prosim za številko, ja.

Karmen v Simple, Mercator center.

05/639-31-15 ali 041/503-855

Najlepša hvala. Sem poklicala in se že zmenila. Upam, da bo v redu 🙂

Mogoče nasledjič bom poskusila pri tej. Kateri Mercator center misliš? Tisti v centru Kopra ali proti Šalari?

Jaz sem se dolga leta prav bala hodit k frizerki, ker je vedno naredila neki po svoje. Vsakič ko sem šla oz.me je mama prisilila da grem, mi je blo prav slabo:(

Potem sem začela hodit k Ursuli, se prebarvala na zelo živo barvo, posstrigla frufru in vsake 2 mesca komaj čakam da grem spet k njej:)

Ti ji samo povej,kakšna je priložnost, kaj si želiš in jo mogoče vprašaj kaj ti ona predlaga. Meni je res super frizerka, take lahko s povečevalnim steklom iščeš:)

Ej, super, ker dobro frizerko sem iskala kar nekaj časa, ampak sem obupala in sem se začela sama striči. Če sem se pofušala, vsaj je bilo zastonj. Barvam pa se tako ali tako doma.

Res hvala še enkrat… pa lep dan ti želim.

Pri njej ni dvoma, res je kvaliteta in kakovost 🙂 presrecna sem, da sem jo obiskala 🙂

New Report

Close