Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kateri frizeraj na Vrhniki je dober?

Kateri frizeraj na Vrhniki je dober?

Prosim za nasvet, katera frizerka, frizerski slaon je fajn na Vrhniki, da res obvlada. Hvala.

To pa tudi mene zanima. Ene hodijo izven Ljubljane, ker je kar cenej. Jaz sem bila ta teden na fen frizuri v Lj in je bilo s popustom 20 eur.

Tudi jaz bom vesela za ime frizerke/salona na relaciji Brezovica Brhnika.

🙂

Brezovica Vrhnika vesela. Je pa simpatično, Brhnika.

Frizerski salon Beba, je pa tako da delata dve izmensko. Boljsa je Karmen.

Meni je všeč na Vrhniki frizer v bivši kasarni…mislim, da se imenuje JB.

Salon Ela v centru Loka.

Zdaj je tam en drug frizeraj.

Meni je vsec MS frizerski studio. Nekaj novega na Vrhniki. Probaj nebo ti zal. Delata dve,Sanja in Marjetka in sta obe odlicni.

Vrhnika ne premore niti enega kvalitetnega frizerskega salona, žal.

Čist zraven

https://www.google.si/?ion=1&espv=2#q=mitrilas+frizer

pa še lep frizer je

Kar se strokovnosti, svetovanja in predlogov tiče je definitivno Beba top. meni je najbolj butasto, da pridem k frizerju in te vpraša, kako pa postriževa? ja ne vem, tko kot ponavadi ali bi pa mogoče kaj drugega… (ker itak ne razmišljam prav veliko o frizuri) in tu nastane razlika.
Beba- Karmen reče ok., kaj pa če bi tu tako in tako, na tvoj obraz paše to in to, pa barva je boljša ta in ta….
no ostale frizerke pa: ok, pa dajva tko kot ponavadi….
cena je pa itak tam-tam

Res je da je vsak po svoje dober f.salon. Ampak ce zelis bit dobr ostrizen!!! Je to definitivno MS frizerski studio.Jaz sem zelo vesel da sem punci spoznal,ker zdaj mam koncno tak kot hocem frizuro. Lp

New Report

Close