Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kateri hipnotizer

Kateri hipnotizer

Zdravo

Pred leti sem bila pri Jurij Kolpakovu, ki mi je s pomocjo hipnoze pomagal v trenutku nehati kaditi. Po nekaj letih sem se razvadi vrnila.
Ker bi rada nehala (zal, samo odloci se v glavi – ne deluje pri meni) in ne najdem nikjer tel st Kolpakova, bi prosila ljudi s podobno izkusnjo, da mi svetujejo dobrega hipnotizerja ali pa, ce ima kdo od KolpAkova aktualno tel st.
Hvala za pomoc

Mogoče bi vedeli v zdr.domu v NG, kjer je on pred časom deloval.

Bom probala jutri poklicat, ceprav dvomim, da mi bodo dali. Zasebni podatki in to.

nova
Uredništvo priporoča

Psihotetapevti se ukvarjajo tudi s hipnozo. Ne vsi, vendar jih je vedno več.
Imam kar nekaj kontaktov, povejte regijo od kod ste. Imam tudi osebno izkušnjo.
Žal slabo – pa ni se šlo za kajenje.

Sem iz lj.
Hvala vsem za info

Jaz imam zelo dobre izkusnje z dr. Kristino Pohlen v domzalah. Cena 50 eur.

Cesa vas je odvajala, ce ni skrivnost.
Koliko je bila uspesna?

Dr. Jurij Kolpakov: 040 / 369 – 011
https://zdravljenje-odvisnosti.si/

Izvaja hipnoterapije tudi za pomoč pri hujšanju

Spodaj je povzetek intervjuja z Dr. Kolpakov glede medicinske hipnoze proti kajenju

Pustimo cigarete pri psihiatru!
Avtor: Renata Škrjanc, intervju iz revije viva
“Od jutri ne kadim več, ta škatlica je zadnja, še to cigareto, pa preneham, z novim letom bom opustila kajenje …” Tako se glasijo najpogostejši izgovori, ki se jih oklepajo kadilci. Z vsakim dnem podaljšajo svojo odvisnost. Običajno so cigarete močnejše. Vodijo igro. Hipnoza je zadnje čase eden …
Preberi več: Vaš link

hvala 100x. Poklicem!

PS: Pohlenova je cist mimo! Skoda dnarja. Kako nej se sprostim na zobozdravstvenem stolu, če skos cvikam, da mi bo v naslednjem trenutku začela vrtat?

Sem prebrala zelo zanimiv članek o hipnozi za hujšanje dr. Kolpakova v reviji Zarja Jana od 09.07 2019: Ne moreš jesti, če si sit. Link do članka:
https://revijazarja.si/clanek/alter/5d2427f7ed9b1/ne-mores-jesti-ce-si-sit. Takoj sem prosila na uredništvo za njegov telefon in sem prišla na hipnozo. Bila sem prav presenečena, kako učinkovito deluje seansa. Dr. Kolpakov se res posveti vsaki malenkosti. Po eni sami seansi čutim spremenjen odnos do uživanja hrane, tudi hujšati sem začela. Lahko povem, da ta doktor izvaja hipnozo, ki deluje. Če koga zanima, link do njegovi strani je: https://zdravljenje-odvisnosti.si/. Izvaja tudi druge hipnoterapije proti odvisnosti od alkohola, od kajenja. Z njih se da tudi zelo lepo pogovoriti in zna prisluhniti.

šprinca marogla

Morda kdo ve, kje bi našla dr. Jurija Kolpakova?

Rad bi shujšal … s 103 …. na mojih ljubljenih …. 85 !!!! 30 let sem imel to tezo … zdej jih mam pa 50 …. mam pa 100 plus !!!!!!! Povejte mi prosim ….. kam naj se obrnem ……. Hvala … Matjaz

Tetezzica pozdravljena.

Ali ima kdo kakšen kontakt dobrega hipnotizerja v Lj.    Dr. Jurij Kolpakov predvidevam ne dela več ali pač. Nihče se ne javlja na njegovo kontaktno številko.

Vnaprej hvala za informacije.

 

 

 

Dr.Kolpakov je zal pokojen.

New Report

Close