Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri izdelek za suhe in poškodovane lase, brez izpiranja?

Kateri izdelek za suhe in poškodovane lase, brez izpiranja?

Imam suhe in poškodovane lase (od barvanja). Pričeska ni obstojna, sploh, ko grem ven na vlago, mi lasje takoj štrlijo. Uporabljam šampon Kopriva (Ilirija) in regenerator (ne vem kateri je res dober?)

Na koncu dam na vlažne lase še kakšen izdelek Hair treatment v spreju (za volumen, nego), ki se ne izpira. Do zdaj sem uporabljala Revlon – “All in One” in ni bilo kakšnega vau efekta. Zdaj pa sem v salonu kupila lahek sprej za polnost in volumen Tea Tree in imam po njem trde lase, ki so kot slama. Grozno.

Zanima me, kako si urejate pričesko ženske, ki imate suhe, barvane in tanke lase, da imate lepo in polno pričesko.

Kateri šampon, regenerator, sprej za oblikovanje uporabljate? Kakšen trik? Pred vsakim umivanjem, dam na lase čez noč kokosovo ali ricinusovo olje, a za enkrat še ni vidnega rezultata.

Kateri sprej oz. hair teatment na vlažne lase, da ustvarijo lepo in obstojno pričesko na suhih, tankih in poškodovanih laseh?

Resno ne vem več, kaj naj poskusim.:((

.https://www.dm.si/schwarzkopf-gliss-regenerator-za-mocno-poskodovane-in-suhe-lase-ultimate-repair-p4015000941334.html

Ta pršila niso slaba, več vrst je. Včasih uporabim čiiiisto malo kokosovega voska da  ukrotim baby laseke in konice lepše padajo.

mogoče najbolje, da si jih konkretno postrižeš

Odgovor na objavo uporabnika
Blednica, 14.11.2022 ob 09:25

.https://www.dm.si/schwarzkopf-gliss-regenerator-za-mocno-poskodovane-in-suhe-lase-ultimate-repair-p4015000941334.html

Ta pršila niso slaba, več vrst je. Včasih uporabim čiiiisto malo kokosovega voska da  ukrotim baby laseke in konice lepše padajo.

sem kupila in moram priznati, da res pomaga, vsaj trenutno.

HVALA.

sem pa gledala tudi masko:

“gliss 7 sec” in me mika, da poiskusim še to. v 7 sekundah ti navlaži lase. Ima katera izkušnje z njo?

Prvo skarje, da odstranis vse unicene konice.

Potem zabrisi stran sampon in regenerator ter si kupi oboje za suhe lase, za res suhe lase, za obnovitev las, morda z olji, keratinom ali kaj takega. Jaz uporabljam razlicne komercialne, ki jih lahko kupim v vsaki trgovini.

V Eurospinu kupujem masko za lase v modri skatli, kokos, zelo poceni in odlicna.

Prav tako v Eurospinu kupujem olje za lase, poceni in za zelo dolgo casa. Dam si ga na mokre lase pred susenjem in potem se na suhe, ce je vlaga in zacne kaj strlet, lase imam tako suhe, da se olje lepo vpije in niso mastni.

Zelo dobra stvar je, da si pred pranjem das mandljevo, laneno ali kar olivno olje na lase in pustis nekaj ur, ko to prakticiram, so moji lasje poezija, a sem zal prelena za to, pozabim.

Torej, prvo skarje!

New Report

Close