Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kateri je boljši?

Kateri je boljši?

V kratkem nameravam kupiti rabljen avto. Še vedno pa se odločam med Roverjem 214 oz. 216 in Peugeotom 206. Zanima me vaše mnenje, kateri je boljši, vaše izkušnje. Vnaprej hvala za odgovore.

Kupi peugeot 206, če se hočeš voziti tudi pozimi. Lansko zimo, ko se je malo shladilo, 50 posto roverjov ni hotelo vžgati, ker je bil za njih premraz.
Pa 206 je še lepši.

lp

Definitivno PSA koncern – na tvojem mestu takoj ubodem Pežojčka!

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

ROVER je skoraj passe, če kaj slediš zadevam v avtomobilski industriji. Od 206-tic mi oči že skoraj zatekajo, ker jih je toliko in ker avto že nekaj časa na trgu, vendar je definitivno boljša izbira.

tezko mi je reci, kateri je boljsi, ker roverja ne poznam. sem imela pa sama p206 in me ni nikoli razocaral. sicer sem ga imela samo slabo leto, naredila okoli 35 000km…aja priporocam ti 1,6xs.
lustkan avto…po mojih izkusnjah pa ne popapca tako malo, kot je za tak avto pricakovati.

Sodelavka ima Roverja in je ful zadovoljna.
Peugeot 206 pa je danes nekaj takega kot fičo pred 20 leti. Najbolj me moti to, da je že vsak drugi avto na cesti 206.
Kaj pa Twingo – ima ful več placa znotraj

Ne vem kje je “roke” pobral to neumnost, da roverji pozimi ne vžigajo. Imam 216 tko letnik 1998 in bolj je mrzlo bolj vžiga. Ne vem kaj ljudje vidiijo v 206kah, ki so neprimerno slabše opremljeni kot roverji. Peugeotovi motorji so blazno zastareli in nezmogljivi. Rover ima v bistvu Hondin motor.
Jaz sem bil z roverjem zelo zadovoljen. Na žalost ga sedaj prodajam, ker je za družino premajhen in sem si omislil focusa karavana.

Ja, Rover je zakon, če si ga lahko privoščiš. Peugeot 206 pa je mešanica med Jugotom in Petko.

pežoja že iz prinicipa ne bi mel, ker je turbo ženski avto, poleg tega pa je parkiran že pred vsako bajto. tut star je že.
z roverji je pa tko. stari roverji so legendarni, navite hondine mašine, praktično neuničljive. sam to so še uni škatlasti modeli. kako je pa z novimi pa ne vem. vsekakor bi ga mel rajš kokr 206.
če te pa keš ne omejuje pa sploh ni debate: alfa 147 😉

Hehe, OpusDei ve v čem je stvar 😉

New Report

Close