Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style KATERI JE NAJBOLJŠI DEO, PA DA LEPO DIŠI

KATERI JE NAJBOLJŠI DEO, PA DA LEPO DIŠI

PROSIM ZA PREDLOGE

Najboljši in najbolj zdrav deo je mineralni kamen. Temu potem jaz dodam kak parfum. Vse ostalo je smrt za bezgavke in lojnice pod pazduho. Ne hecajte se s temi atniperspiranti..

po nepotrebnem povzročaš ozonsko luknjo

Uporabljam Rexono, roll on varjanto, tisto ta rozasto. Zelo zadovoljna.

za dišanje imam jaz parfume, deodoranti morajo biti brez vonja…

Lavera basis sensitiv; Crystal essence (sivka&beli čaj), Sante, kristalni deodorant -> dobiš v dm, mullerju:)

nivea sprej meni najlepše diši, sveže, ne preveč vsiljivo, tak prijeten nevtralen vonj

Pa jebote, a se ne znaš brzdat.

…in na koncu ugotovila, da so mineralni kamni najboljši. nimajo nobenega vonja, nič, ampak preprečuje neprijetne vonjave in je res super.

kakšni so ti mineralni kamni? Kako to zgleda? Res si predstavljam en kamen :))
A to je zdravo? A lahko kej več informacij prosim 🙂

Različno. Ena kolegica je rekla, da je kupila prav kamen kot kamen in vsakič ga najprej da pod tekočo vodo, da je moker, potem pa se namaže. Jaz takega nisem našla in sem v DM-u kupila od Bionsena – majhni kristalčki v plastični razpršilki, kamor naliješ vodo in se s tem potem pršiš. Piše, da zdržijo za 5kratno polnjenje. Izgleda, kot da imaš čist navadno vodo noter, ampak meni res pomaga!
To je popolnoma naravno in zdravo. Vso ostalo sranje je pa zelo škodljivo.

To je nek kamen, ga zmočiš in se namažeš. In če hočeš po dveh urah smrdeti, potem navali.

To je nek kamen, ga zmočiš in se namažeš. In če hočeš po dveh urah smrdeti, potem navali.[/quote]

Spet ena glupa mona, ki piše nekaj na pamet, kar očitno ni sprobala!
Jaz sem prej uporabljala res VSE živo, od-do vseh možnih deodorantov, ker se hitro spotim in res sovražim neprijeten vonj. In vsi tisti super oh in sploh lepo dišeči 24 urni deodoranti so me razočarali. Potem sem pa rekla, da bom pač probala te kristale, ker mi jih je kolegica priporočala in jih lahko samo pohvalim!

Mislim, res je problem na tem forumu, ker je en kup enga bednega folka, ki nimajo nobenega dela in pišejo vsepovprek, predvsem o temah, kjer več kot očitno nimajo pojma in kvasijo na pamet!

Ste me ene prav naudušile za ta kristal. Nikoli prej ga nisem uporabljala, čudi me da niti ni toliko reklame glede tega, sama sem enih dvakrat slišala zanj, pa nisem vedela kaj je fora.
Si ga bom kupila in da vidimo.

Ti kar kupi. Je čist neuporaben, če smrdiš brez deodoranta. Jaz sem ga vrgla stran. Ne more en kamen uničiti smrad. Saj se mi je zdelo čudno,ampak sem vseeno probala, pa je stran vržen denar.

eni kristali trajajo tudi 2 leti.

Se strinjam. Kamen je samo za tiste, ki itak ne švicajo in itak ne smrdijo. Ta kamen je čisto stran vržen denar, če deodorant potrebuješ. Če ga pa ne, potem bo tudi kristal v redu.

imam tezave s potenjem, probala sem res vse, tudi omenjeni kamen in res zacnes kmalu smrdeti, zeloo zeloo kmalu. ocitno zadosca le tistim, ki nimajo tako izrazitega vonja potu. trenutno sem na sante goji jagode deo, zadovoljna, ampak po 7h urah v sluzbi se tudi zacnem vonjati, hitro domov, pod tus, naspricam se in to je to. jovo na novo. da pa uporabljam neki hudi antiperspirant, po katerem baje 3 tedne ne zasvicas splloh, ne hvala. lojnice, bezgavke pa to. bom pac malo smrdela:)

New Report

Close