Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri je najcenejši mobilni operater

kateri je najcenejši mobilni operater

Zanima me, pri katerih operaterjih imate prijavljev svoj mobitel. Kateri ponudnik je najcenejši? Trenutno imam penzion paket pri mobitelu-na mamino ime. Je kakšna varianta še bolj ugodna?(nad 30 let)

Meni se je račun zmanjšal za 75 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od kar sem šla od Mobitela na Simobil. Vzela sem še opcijo mobilni (+500SIT… ali dobra 2 €), tako da ceneje kličem tiste, ki so še pri Mobitelu.

Drugače pa imajo na Simobilovi strani prikazan primer vseh operaterjev in njihove cene, pa se sama odloči kako in kaj.

Papa!

meni pa se je račun POVEČAL odkar sem na Simobilu. dobila sem dva računa, oba višja za cca. 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. tako da – pazljivo. pokliči na Mobitelov cpn, naj ti preračunajo kaj je zate najbolje…

odvisno tudi koliko ti pomeni dosegljivost – pri Simobilu imaš manjši račun tudi iz razloga da kar iz nekaj lokacij v Slo ne moreš klicati ker ni signala…

Hehe… so sedaj tega problema še nisem imela (da ne bi bila dosegljiva ali da ne bi imela signala), pa se službeno vozim prav po celi Sloveniji (vse do mejnega prehoda).

To pa ne drži. Marsikje lovi simobil in mobitel ne.

Jaz imam na simobilu precej nižji račun, res je pa da prej nisem imela penzjon paketa – ta se mi zdi da je kr ugoden.

Hja, za pod 30 let definitvno Orto Smart pri Simobilu z Opcijo Mobilni..za starejše pa res ne vem…
Pobrskaj po operaterjevih spletnih straneh in primerjaj – Simobil ima potem še pakete Smart I in Smart II, za Mobitel pa ne vem..

Je pa Mobitel čisto na skrivaj menda povišal cene naročnin sedaj okrg novega leta, se je znašel na “črni listi” Zveze potrošnikov zaradi tega.

Sem preračunavala. Če imaš penzion paket, je to najbolj ugodna varianta.

Tudi moj račun je velikoo nižji, odkar sem šla iz Mobitela na Simobil. Zastonj SMS – i so tudi malce pripomogli k temu :))

vem da prijateljica s ful hudo nokio in preko Mobitela ni mogla klicat iz Kamniške bistrice- tam pod žičnico, moj takrat najcenejši Alcatel prek Simobila pa brez problemov,
in tudi račun je nižji….imam pa tudi opcijo Mobilni.

Jaz pa imam kolega, katerega firma je šla na Simobil, vsi, nekaj čez 20 jih je zaposlenih. In po dveh mesecih so šli nazaj na Mobitel. Imajo precej tujine, kjer je Mobitel ful ugodnejši s pravo izbiro operaterja, pa da ne govorimo o kakovosti signala in dosegljivosti…

New Report

Close