Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri je najcenejši paket oz. operater

kateri je najcenejši paket oz. operater

Pozdravljeni,

Zanima me, kateri je najcenejši ponudnik za naročniško razmerje za telefon (naročnina z vključenimi pogovori, sms-ji..)

Trenutno sem že vrsto let na simobilu, kjer položnico plačam 25 € z ddv. Znesek se mi zdi absolutno previsok, saj zelo malo skoraj nič ne govorim po telefonu. Interneta ne uporabljam, samo klice, in pa tu in tam kakšen sms.

Kateri paket oz katerega operaterja imate vi, in koliko vas le to stane na mesec z ddv. (imate klice omejene ali neskončno)?

Rabila bi vezavo(naročnino) brez telefona saj le – tega že imam. In da bi bilo čim bolj ugodno.

http://www.bob.si/

Kako je s tem bobom, si zadovoljna? A položnico dobiš fiksno 11,90 € na mesec ali je še dodatno kaj zraven. npr. ddv?
A omrežje je dobro?

Sem presedlala s simobila na bob. Bob ima itak simobilovo omrežje. Tudi štampiljka na pogodbi je Simobil d.d.
Položnica naj bi bila taka ja z ddv-jem.

Kupiš kartico 14,90 in slediš postopku. No, to bi jaz danes naredila drugače. Sigurno bi vzela sim kartico in telefon za 38,90 (za rezervo).

Sem prvi mesec pri njih. Imaš številko 080 …. kjer ti odgovorijo na vsa vprašanja.

Je pa moja mama že celo leto pri njih. Brez problema.

Zdaj sem pa že jezna, da jim takole zastonj delam reklamo 🙂

Pri Bobu sem že 3 ali 4 leta in sem zadovoljna. Položnica je toliko, kolikor oglašujejo, razen če prekoračiš zakupljene minute, pa sms za tujino inmms posebej obračunajo, ampak jaz recimo precej sms-am s tujino, pa še nisem doplačala več kot 1€, sms je par centov.

Imam mini bob. Zadovoljna.

Tuš mobil. Neomejeni klici in sms za 9.90.

A kdo ve, če bo bob za letos kaj uredil za Hrvaško?

Tuš neomejeno pogovori in sms, prenos 2G tudi v tujini 15€

jz pa rabim tudi telefon – a to je vse, kar imajo, te tri??

Tušmobil ma za 7€ neomejeno minut in sms-ov ter 1000 MB. Mislim, da se ti to najbolj splača. Pa signal ma tudi ful dober. Lahko pa ga preveriš na svoji lokaciji, če maš pomisleke.

New Report

Close