Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri jogi priporočate?

Kateri jogi priporočate?

Mislim, da je čas, da nabavim nov Jogi, sedaj pa me zanima kaj priporočate, odkar sem nazadnje nabavljala so sami novi modeli…nič se ne znajdem. Po obisku trgovine sem čisto zmedena.

Iščem z vzmetmi (ne latex), pomembna mi je kvaliteta, ne bi pa dala jurja zanj.

Ima kdo kaj dobrega doma, da lahko priporoči?

Hvalaaaaaa. 🙂

Ko sem kupovala jogi, sem vedno prej jih sprobala. Morajo v trgovini imet razstavljene in se lahko uležeš gor. Pa sam potem oceniš, kaj ti bolj paše…

Seveda se jih sproba. Mene zanima katere znamke jogijev se obnesejo, kvaliteta….npr. če imaš jogi 3 leta in si zadovoljen je to že nekaj. Če pa po enem letu ugotoviš da to ni to, pač ni kvaliteten.

Torek, katero znamko priporočate in zakaj? 🙂

Obstaja ful trgovin, ful znamk in v tem ko greš ležat na njih ne vidiš praktično nič, rabiš vsaj teden dni spanja na njem da lahko oceniš kako se bo to obneslo. Moj sedanji ni najboljši zato menjujem priznam malo sem se zaletela z nakupom pred leti, ker je bil na testu v trgovini ok.

Meblo in še enkrat Meblo. Spiš kot top. Meblo Oaza.

Moj je dormeo, star 4 leta in je zakon.

Odgovor na objavo uporabnika
Klasika753, 22.11.2024 ob 15:15

Moj je dormeo, star 4 leta in je zakon.

Dormeo ima žepkaste jogije? A nima samo lateksa?

Sneki234, 22.11.2024 ob 15:11

Meblo in še enkrat Meblo. Spiš kot top. Meblo Oaza.

Verjamem. Za tole ceno moraš res spat kot top. 😉 Žal meni nedosegljivo.

https://www.xxxlesnina.si/p/meblojogi-vzmetnica-140-200-cm-001332000510?size=140/200%20cm

Js tut prisegam na meblo. Dormeo mi ni pou tok pasal. Za one swissbad sm brala, da so nateg🤷

Pozna kdo to firmo? Hvala.

https://www.kerles.si/domov

Poleti smo kupili Meblo 90×200.

Celo noč oziroma tisti 2 uri sem se po jogiju kotalkala! Kakorkoli sem se obrnila, me je metalo ali naprej ali nazaj. Iz polsna sem planila kvišku z zelo hudo bolečino vzdolž hrbtenice skozi lopatico, kot da imam natisnjen živec! Vrgla jogi v sosednjo prazno sobo in nazaj postavila starega.

V telefonskem pogovoru sem zvedela, da so vzmeti odskakovale in me prestavljale, ker niso bile trdno pritrjene  na ploščo! Kar naj bi se videlo glede na to, da je jogi, ce smo ga postavili bočno, bil izbočen kot kakšen človek z močnim velikim pivskim trebuhom!

Toda ne glede na to, ko sem jogi vrnila, ker ne ustreza navedenemu, sem morala za odvoz SAMA PLAČATI 9O EUR,

in tudi čakati kar cela 2 tedna, da so sploh ponj prišli !

Na vračilo denarja za jogi sem morala čakati dodatno 1 teden po odvozu!

Morate vedet, da MEBLO ji to, kar je bilo. Podjetje MEBLO je propadlo in ga je prevzela ena GRADBENA FIRMA, kjer imajo v fabriki poleti zaposlene take, ki nadomeščajo dopuste.

Nikoli več MEBLO .

TRGOVINA HARVEY NORMAN je zaradi preveč reklamacij jogi MEBLO vem vrgli  !

Kateri model pa si vzela v Meblu? A to je bilo prav pri njih kupljeno ali v kakšni partnerski trgovini?

Saj to mene skrbi, da se ne naserjem še drugič z jogijem…prvič sem vzela Lesninin Medico Plus, ki mi je prvič služil zelo dobro in zelo dolgo, tega drugega pa sem nabavila ccaa 3 leta nazaj in je sedaj čisto mehak in zbujam se vsa polomljena.

Vodna postelja.

Moj komentar za Swiss bed so zbrisali, to pove veliko.;)

Zelo zadovoljna z žepkastim ležiščem Lineaflex.

https://www.lineaflex.si/lezisca-jogi-vzmetnice/zepaste-vzmeti

Neprespana, 22.11.2024 ob 14:42

Mislim, da je čas, da nabavim nov Jogi, sedaj pa me zanima kaj priporočate, odkar sem nazadnje nabavljala so sami novi modeli…nič se ne znajdem. Po obisku trgovine sem čisto zmedena.

Iščem z vzmetmi (ne latex), pomembna mi je kvaliteta, ne bi pa dala jurja zanj.

Ima kdo kaj dobrega doma, da lahko priporoči?

Hvalaaaaaa. 🙂

Priporočam ta izjemen in poceni jogi, zelo hitra dostava tudi: https://share.temu.com/gvmkXTh5xGA

King koil MONTPELIER. Kupljena v Harvey Norman ca. 7 let nazaj, se vedno kot nova, nič posedena. Ne najcenejša ampak vredna vsakega centa. Sva dolgo iskala pravo, ure polezavala po vseh možnih salonih preden sva jo našla. Nujno si vzemi čas in preizkusi različne modele.

Zmagovalni, 22.11.2024 ob 20:42

King koil MONTPELIER. Kupljena v Harvey Norman ca. 7 let nazaj, se vedno kot nova, nič posedena. Ne najcenejša ampak vredna vsakega centa. Sva dolgo iskala pravo, ure polezavala po vseh možnih salonih preden sva jo našla. Nujno si vzemi čas in preizkusi različne modele.

Montpelierja ni več. So pa precej visoki tile jogiji, in ja cene tudi konkretne. Že gledam HN. Hvala.

Mika me pa tudi tale varianta:

https://www.aniles.eu/vzmetnice-in-lezisca/2474-vzmetnica-hotel-5-star-200-140.html?search_query=hotel&results=9

Tega:

https://meblojogi.si/product/vzmetnica-dinamic/

Sem zadovoljna, kupila sem ga pol leta nazaj.

Priporocali so mi ga znanci, ki tudi niso bili zadovoljni z dormeo.

Neprespana, 22.11.2024 ob 18:36

Kateri model pa si vzela v Meblu? A to je bilo prav pri njih kupljeno ali v kakšni partnerski trgovini?

Saj to mene skrbi, da se ne naserjem še drugič z jogijem…prvič sem vzela Lesninin Medico Plus, ki mi je prvič služil zelo dobro in zelo dolgo, tega drugega pa sem nabavila ccaa 3 leta nazaj in je sedaj čisto mehak in zbujam se vsa polomljena.

Pri njih osebno direkt iz Nove Gorice sem kupila. In nobenih posrednikov ni bilo. Kaj ima sicer to veze? Še bolje če kupiš pri posredniku recimo LESNINA , ANILES. Ker niso vaše zaverovani  in reklamiranje s strani trgovine bodo v tovarni vzeli resno.

Prijavila sem jih na urad za varstvo potrošnikov zaradi nerazumno visoke cene za odvoz jogija, kjer so mi odgovorili po telefonu, da če gre za stvarno napako, da meni ni treba placevat tako visokih.srokov za odvoz.

Ker namreč oni niso prišli ponj iz Kromberka ali Nove Gorice, ampak  takrat, ko so imeli eno daljšo pot in so po poti pobirali od hiš še druge jogije in so šli skozi našo ulico, ali pa so drugim ljudem pripeljali nov jogi  na dom!

Če so z mano na tej poti skozi Štajersko zgubili  15 minut za prevzem že pred hišo pripravljenega jogija,  to zagotovo ne stane 90 ali 110 eur!

Skratka MEBLO krade denar tudi na račun odvozov vzmetnic, tud če so v okvari, kot da je stranka kriva in imajo že denar in keš  zraven !

Nateg!

najbolj poceni. Čez 7 let ga boš itak spet morala zamenjat.

Katerikoli jogi kupiš, menjaj in kupi tudi novo letveno dno.

Ker ima letveno dno svojo življenjsko  dobo in ker se letvice z leti povesijo  dol in potem čutiš kot da jogi visi ali ima vdolbine. Ampak morda jogi ni toliko kriv kot prestaro letveno dno!

Glej, da bo trdota jogija srednje trda ali H2 in skcer do 90 kg.

Ponekod pri nemskih jogijih je pa ravno trdota H2 bolj mehak in se sele H3 šteje za srednje.

Ne izberi mehkega in ne pretrdega, ker je sčasoma s hrbtom vse huje. Mora bit podpora.

Meni ustreza, da se jogi ugrizne v področju ramen. Hkrati pa, da se ne ugrezne v področju medenice, sicer boli križ.

Svojega sem našla v JYSKU, F30 za 150 eur. Po 1,5  leta je odslužil svoje in zdaj bom menjala za penastega  F95.

Jaz imam, 22.11.2024 ob 21:11

Tega:

https://meblojogi.si/product/vzmetnica-dinamic/

Sem zadovoljna, kupila sem ga pol leta nazaj.

Priporocali so mi ga znanci, ki tudi niso bili zadovoljni z dormeo.

ok. hvala. Sem tudi tega gledala, ga grem sprobat v štacuno. A spiš na boku?

Ugrez v ramenih, 22.11.2024 ob 21:56

Katerikoli jogi kupiš, menjaj in kupi tudi novo letveno dno.

Ker ima letveno dno svojo življenjsko  dobo in ker se letvice z leti povesijo  dol in potem čutiš kot da jogi visi ali ima vdolbine. Ampak morda jogi ni toliko kriv kot prestaro letveno dno!

Glej, da bo trdota jogija srednje trda ali H2 in skcer do 90 kg.

Ponekod pri nemskih jogijih je pa ravno trdota H2 bolj mehak in se sele H3 šteje za srednje.

Ne izberi mehkega in ne pretrdega, ker je sčasoma s hrbtom vse huje. Mora bit podpora.

Meni ustreza, da se jogi ugrizne v področju ramen. Hkrati pa, da se ne ugrezne v področju medenice, sicer boli križ.

Svojega sem našla v JYSKU, F30 za 150 eur. Po 1,5  leta je odslužil svoje in zdaj bom menjala za penastega  F95.

1,5 let za jogi?

jaz sem imela predprejšnjega 20 let in mi je žal da sem ga šla menjat, ker sem še vedno super spala na njem. Je bil pa z čisto navadnimi vzmetmi in cel bombažen, zdaj to kvaliteto redko najdeš če pa že pa fejst plačaš zanjo.

Jysk smrdi.

Zato 1,5 leta .

Ostane še Lesnina in njihov  Sleeptex jogi za 300 eur.

Optimo v Lesnini je zanič vse, ker je ležišče samo točno v sredini. Malo se premakneš , ko ležiš bočno in te takou prevrne naprej na trebuh ali nazaj na hrbet.

New Report

Close