Kateri jogi priporočate?
Neprespana, 22.11.2024 ob 22:15
Ugrez v ramenih, 22.11.2024 ob 21:56
Katerikoli jogi kupiš, menjaj in kupi tudi novo letveno dno.
Ker ima letveno dno svojo življenjsko dobo in ker se letvice z leti povesijo dol in potem čutiš kot da jogi visi ali ima vdolbine. Ampak morda jogi ni toliko kriv kot prestaro letveno dno!
Glej, da bo trdota jogija srednje trda ali H2 in skcer do 90 kg.
Ponekod pri nemskih jogijih je pa ravno trdota H2 bolj mehak in se sele H3 šteje za srednje.
Ne izberi mehkega in ne pretrdega, ker je sčasoma s hrbtom vse huje. Mora bit podpora.
Meni ustreza, da se jogi ugrizne v področju ramen. Hkrati pa, da se ne ugrezne v področju medenice, sicer boli križ.
Svojega sem našla v JYSKU, F30 za 150 eur. Po 1,5 leta je odslužil svoje in zdaj bom menjala za penastega F95.
1,5 let za jogi?
jaz sem imela predprejšnjega 20 let in mi je žal da sem ga šla menjat, ker sem še vedno super spala na njem. Je bil pa z čisto navadnimi vzmetmi in cel bombažen, zdaj to kvaliteto redko najdeš če pa že pa fejst plačaš zanjo.
Mene tudi tole šokira, na leto in pol. Pa saj ni vzmetnica potrošni material. Jaz prisegam na bio lateks, ki zdrži vsaj 10 let ob pravilni negi, torej obračanje vsaj 1x mesečno. Oblečen pa je tudi v bio bombaž. Vi pa kakor kdo hoče. Razne pene in plastike, ki škripajo ob obračanju, potenju itd, hvala za to.
Neprespana, 22.11.2024 ob 22:13
Jaz imam, 22.11.2024 ob 21:11
Tega:
https://meblojogi.si/product/vzmetnica-dinamic/
Sem zadovoljna, kupila sem ga pol leta nazaj.
Priporocali so mi ga znanci, ki tudi niso bili zadovoljni z dormeo.
ok. hvala. Sem tudi tega gledala, ga grem sprobat v štacuno. A spiš na boku?
Spim vecinoma na boku, ja. Je pa trda oz. hard, prej mi ni kopiralo.
So pa nekatere se bolj trde in nekatere tudi zelo mehke. Za hrbet bolj ustreza trda vzmetnica, no meni ze.
Lp
Jaz imam, 22.11.2024 ob 22:46
Spim vecinoma na boku, ja. Je pa trda oz. hard, prej mi ni kopiralo.
So pa nekatere se bolj trde in nekatere tudi zelo mehke. Za hrbet bolj ustreza trda vzmetnica, no meni ze.
Lp
Hvala. Bom pogledala. A ni trdi za tiste ki so 80 kg in več? Sicer verjetno imajo različna merila. Tudi meni se zdi, da bi mi kaj tršega bolj ustrezalo.
Moram pogledat kaj imajo po hotelih, tam se ponavadi super spi, vsaj v boljših.
MEBLO NATEG, 22.11.2024 ob 17:12
Poleti smo kupili Meblo 90×200.
Celo noč oziroma tisti 2 uri sem se po jogiju kotalkala! Kakorkoli sem se obrnila, me je metalo ali naprej ali nazaj. Iz polsna sem planila kvišku z zelo hudo bolečino vzdolž hrbtenice skozi lopatico, kot da imam natisnjen živec! Vrgla jogi v sosednjo prazno sobo in nazaj postavila starega.
V telefonskem pogovoru sem zvedela, da so vzmeti odskakovale in me prestavljale, ker niso bile trdno pritrjene na ploščo! Kar naj bi se videlo glede na to, da je jogi, ce smo ga postavili bočno, bil izbočen kot kakšen človek z močnim velikim pivskim trebuhom!
Toda ne glede na to, ko sem jogi vrnila, ker ne ustreza navedenemu, sem morala za odvoz SAMA PLAČATI 9O EUR,
in tudi čakati kar cela 2 tedna, da so sploh ponj prišli !
Na vračilo denarja za jogi sem morala čakati dodatno 1 teden po odvozu!
Morate vedet, da MEBLO ji to, kar je bilo. Podjetje MEBLO je propadlo in ga je prevzela ena GRADBENA FIRMA, kjer imajo v fabriki poleti zaposlene take, ki nadomeščajo dopuste.
Nikoli več MEBLO .
TRGOVINA HARVEY NORMAN je zaradi preveč reklamacij jogi MEBLO vem vrgli !
Verjamem, da ti jogi ki si ga kupila ni ustrezal, lahko je veliko dejavnikov zakaj ne. Mogoče je bil res nekvalitetno narejen.
Druga pa je da govoriš da je Meblo kupila neka gradbena firma. Od kje tebi ta podatek? Malo poglej na netu in ti bo vse jasno, ko je staro Meblo propadlo so ga prevzeli delavci oz če prav razumem sin direktorja (ki je firmo vodil ko je šla v stečaj), ki firmo vodi še danes. Drugič preveri dejstva preden začnes govoriti neumnosti.
Switzerland 180×200, kupljen v Harvey Narkomamu, trd ko pes, verjetn za vas finoče ne bo; odličen. Tudi moja pravi tako in tamali, ( ki sta bili tudi ” uliti” na njem).
Oče in mama sta pa ultra zadovoljna s swissbed vzmetnicami- predvsem.oče bi mogu jamrat, ker je bil zaradi bolezni veliko na postelji.