Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri kapučino je najboljši?

kateri kapučino je najboljši?

rada imam kapučino. kupim enkrat tega enkrat drugega, zanima pa me, kateri je vam najboljši?
mislim pa to tiste že pripravljene mešanice.

tist od spar-a z okusom lešnika :)))))))))))))))))

Vsekakor Barcaffe – čisto navaden. Včasih mi je bil všeč Jacobs.

barcaffe cokoladni ali navadni

Navaden barcaffe.

Meni pa kapučina Grandos in Belmont – oba klasik varianti.

Jacobs ali Tchibo iz Avstrije.

lp,

N.

Men pa tist, k mi ga mož nardi. Mmmmmm… Tko, da firma sploh ni važna:)

Jacobs.

Grandos – classic.

Nescaffe…Ali pa Jacobs.

hoferjev – okus karamele
ali pa nescafe

Grandos vanilija. Če me ko z njim pocrklja v nedeljo zjutraj je še toliko boljši.

nescaffe clasic brez sladkorja, ali pa maxwell enako brez sladkorja. ja pa narejena z vodo, ne z mlekom, kot si ga delajo nekateri ki jih poznam.

Jaz pa prisegam na Jacobs Milka. mmmmmmmmm

lp,

Definitivno najboljši nescaffe capuccino ali latte macchiato, vendar se ne dobi pri nas, sicer se dobi capuccino, vendar ne ta, ki je tako dober.
LP

Kapučino je pa daleč daleč najboljši Hoferjev – nesladkan, čokoladni ali pa navadni v velikih škatlah. Ga pijemo tudi v službi, prej smo ga pa kupovali v Avstriji. Edini, ki nima osladnih vanilijevih primesi…

Pozdrav,

jaz pa iščem en kapučino, ki sem ga menda še lani kupovala, sedaj pa ga več ni pa ne najdem slike embalaže ali pa firme, da bi našlja njemu podobnega.

Bila je bolj svetlo rjava škatla s skodelico kapučina z veliko smetane na sliki, kar je ključno je to, da je v ozadju bilo razgledno kolo noter pa so bile zlate vrečke pravtako s kolesom. Ker mi je ta kapučino imel ful dober sladek okus, skoraj kot kakav, no vlekel nič kaj na kavo ali na tisti močni okus kapučina, ki ga ne maram, bi ga rada našla, ali pa vsaj njegovo različico. V šparu ga več nimajo, vsaj v tem pakiranju.

Pa če kdo ve o katerem govorim…. se priporočam 😀 vsaj sliko

New Report

Close