Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri kavni aparat, nasveti mnenja poznavanje tehnike

Kateri kavni aparat, nasveti mnenja poznavanje tehnike

kupujemo kavni aparat. pred mnogimi leti, ko še nihče ni vedel kaj je to kvaliteta, smo imeli kavni aparat lavazza blue na kapsule blue, to je bila vrhunska zadeva, čudovita kava špica od špice. ker nam je padel na tla s eje pokvaril in potem drugega , žal nismo si omislili. sedaj bi spet kupili nekaj, tehnika je napredovala. včasih so bili ti hišni kavni aparati, večina njih zanič, in si dobil ven kavo kot scavnico. kako je sedaj s tem. kateri aparat dela kvalitetno kremasto kavo, da ven potegne vse ekstrate iz kave in da je kava vrhunska okusna. vemo da veliko pomeni proitisk, ki je sedaj že pri vseh paratih najmanj 15 barov, kar je več, kot dovolj. sedaj bi sami dajali kavo v ročko, da ne bi bile kapsule.katero kavo to lahko daš a vsako mleto ali tisto, ki je prav namensko ,mleta za expresso kavo aparate. recimo tukaj so neki aparati https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/e-trgovina/izdelek/gospodinjski-aparati/mali-gospodinjski-aparati/kavni-aparati/ufesa-kavni-aparat-ce7238-kremna?tip-cene=program-zvestobe

In sprobavaj katera ti je najbolj všeč. Imajo že v skoraj vsaki lidl, hofer, spar. Od turške se razlikuje z oznako espresso.

Kupi popolnoma avtomatski, samočistilni aparat, ki zmelje kavna zrna. Na primer Krups, Philips.

reklamira svojo znamko aparata in kavo 😛

Miele

Ker sem strašna ljubiteljica (ekspreso) kave, imam  že leta doma kavni aparat – Saeco . Že davno amortiziran, pa še dela. 🙂 Melje sproti – torej nasipam cela kavna zrna. Se pa trudim, da ga čistim, vzdržujem.

Drži, da je DOBER kavni aparat kar visok strošek. A osebno menim, da je vreden vsakega centa.  Žal pa nimam priporočila, katero firmo izbrati.

Prijateljica pred časom nabavila Phillips Latte go in je zadovoljna. Sem pila tisto kavo – bila okusna.

Moj nasvet bi bil v glavnem, da se splača investirati v dober kavni aparat, ker dobra kava je neprecenljiva…

Philips. Cenovno dostopen, in tudi ima vse kar potrebuješ doma za dobro kavo. Preizkušeno.

Đezva je tista prava kava. Ostalo so le približki.

Jaz sem zelo zadovoljna z Baristo od Pittija… Ga imajo tukaj za naročit:

https://kafetkarji.si/trgovina/kava/kavni-aparati-za-domaco-uporabo/

Odgovor na objavo uporabnika
Covid 2021LE, 25.05.2023 ob 07:45

Đezva je tista prava kava. Ostalo so le približki.

Veš kako, kakor za koga. Jaz turške kave nikdar nisem uspela osvojiti. Ko sem še študirala, mi jo je parkrat soseda skuhala, da sem kao prišla k sebi od napora (no, ja), pa sem potem redno zaspala!!!!!, potem sem jo ene parkrat v službi spila, mi je šel tisti zoc na koncu strašno na živce in sem presedlala na ekspreso oziroma kapučino in latte machiato, ker čisti ekspreso mi tudi ni potegnil. To dvoje pa mi je OK.

Sprobala sem vse. Miele zmaga. Dajo popuste;).

Saeco

New Report

Close