Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri kondomi so najboljši?

Kateri kondomi so najboljši?

ker sem zaradi prehudih stranskih učinkov kontracepcijskih tabletk le s temi prenehala, sva se odločila, da od zdaj naprej uporabljava kondome.

zanima me, kateri so ”najboljši”, kar se tiče kakovosti, vzdržljivosti,… ne zanima me drugo kot le zaščita, torej kateri ne počijo,.. ko veliko berem, kako nekaterim pokajo in potem pride do nezaželjene nosečnosti,..

aja, pa imam jih krepko čez 30,.. da ne bo kdo mislil, da je provokacija ali da sem šele začela sexsat :-))
prosim torej za kakšen pameten nasvet :-))

hvala

Trojan. 🙂

Durex

torej se verjetno kvaliteta kr pozna,ne?

hvala

torej se verjetno kvaliteta kr pozna,ne?

hvala[/quote] Mene pa ne oblajas. Preizkusi Trojan pa bos videla, da niso slabi. 🙂

Midva prisegava na Durex, se še nikoli ni nič strgalo so malo dražji ampak so pač klasika očitno imajo dobro kvaliteto, kaj drugega pa ne bi hotla uporabljati.

Avtorica si že pomislila na maternični vložek, ki je brez stranskih učinkov ene par mojih kolegic ga ima vstavljenega in tako naj bi deloval 5 let. Sama se tudi ne mislim zastrupljati s tabletami otrok pa tudi ne želiva imeti skratka zaščita mora biti. Vem to da se maternični vložek bolj priporoča za ženske ki so že rodile, sama nisem moram vprašati svojo ginekologinjo kako in kaj..ampak če si ti rodila bi bila to bolj primerna rešitev.

durex, tisti najtanjši – se splača dat mal več denarja 🙂

Meni LifeSryles Skyn. Prou ni filinga, da ma kaj na njem:D

Se nama je pa Durex že parkrat strgau:S

tudi pri mat.vložku se sproščajo hormoni, jaz pa še sploh ne morem tega, ker sem nedolgo ozdravljena raka na mat.vratu in si ne bi več nič dol ”pacala”.

hvala vseeno

midva sva prisegala na durex, prisegava se vedno, ampak jih ne uporabljava več, imam ponovno KT, najboljsi pa so bili vsaj nama EMOTIONS in EXTRA SAFE.. varno uporabo 😉

http://www.kondomanija.si – izbereš, pošljejo diskretno na dom, sprobaš, vzameš tiste, ki ti ustrezajo… zakon – ni da ni.

Kondomi so za en dr3k. Katerikoli, firma ni važna. Jaz vedno rečem – al boš jemala tabletke, al si pa najdi drugega j3bača…

Simpl as dat… 😉 😀

Srečna una k jo fališ! Jz pa vedno rečem al gumo gor al ga pa drugam vtikaj….

zame Skyn, za mojga tud, uni XL

Midva že 9 let uporabljajva kondome Müllerjeve blagovne znamke in sva zelo zadovoljna. V vseh teh letih ni počil še niti en kondom, jaz jih dobro prenašam (pri kar nekaj drugih znamkah sem bila preobčutljiva) in tudi cena je sprejemljiva. Ne grem nazaj na tabletke za noben denar!

do sedaj so se strgali samo durexovi…..od nobene druge firme ni biloo težav z njimi.

če pa zadevo dosti rabiš, je to kar drag sex, postane tudi cena pomemben dejavnik.

jaz kupujem v sparu ali DM pakiranje po 12…cca 5 eur…life style ali nekaj takega. zelo ok.

[img]http://www.radiohit.si/modules/aktualno/uploads/kondomi6thumbnail.jpg[/img]
Pri sosedih uporabljajo tole. Očitno so za večkratno uporabo.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

potem pa seksata kot je ime moje uporabniškemu imenu

New Report

Close