Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kateri kozmetični salon izbrati?

kateri kozmetični salon izbrati?

Pozdravljene dame,
imam problemček…pred nekaj meseci sem zasledila na svoji koži nenadno poslabšanje.. mozolji, ogrci, majhni beli kot mehurčki pod očmi.. uglavnem groza..kot bi prisla se enkrat v puberteto 🙂
Poskusila sem ze VSE kreme bi lahko rekla..za mastno kozo ( zacnem se lusciti) za mesano kozo( zateguje me koza, premastna koza itd) uglavnem poskusila sem svasta in nikakor ne najdem kreme zase.. potem se pa tu se pojavi problem ogrci.. nikakor ne najdem prave kreme? mogoce katera kaj priporoca.. Iscem bolj naravne proizvode, ker sem ugotovila da jih useeno moja koza boljse sprejema kot ostale kreme…
Poskusila sem ze da se koze ne dotikam..pustila se par tednov in na koncu je bilo se slabse.. vsa koza je bila zamascena in samo dotaknila sem se in ze so ven lezli ”beli crvicki” 🙂 Najvecji problem je brada, celo, in ob bradi proti usesom, nos je pa cel posut z ogrcami izgleda kot crne male pegice vendar se nikoli ne vnamejo…
No zato sedaj na bradi in čelu skoraj vsak dan stiskam in je recimo malo bolje dokler se kaksen ne vname in postane velik rdec mozolj!
zdaj sem se koncno odlocila da grem do kozmeticarke.. katere? kam? sanja se mi ne..zato bi prosila za pomoc.. se nikoli v zivljenju nisem bila moram priznati, ker do sedaj res nisem imela vecjih tezav…
Prosila bi za pomoc.. ima mogoce katera kaksne izkusnje? Iscem v Ljubljani nekje.. lahko tudi okolica ce je res kaksna super kozmeticarka po dostopni ceni seveda.
najlepsa hvala za odgovore! 🙂

Pozdrav,
Glede na to ,da ste ze veliko poskusila in se s tem problemom ne da urediti samo po sebi, vas vabim na razgovor, da se naredi plan.
Pri kozmeticnih negah se koza v globino precisti, bodisi z rocnim ciscenjem, dermoabrazijo, ali kislinami in se dezinficira.
Vse delujejo , ene so malo bolece in se pozna po negi, pri drugih je ravno nasprotno, vse pa stanejo med 45- 75€,
Lahko vam najprimernejso najdemo skupaj z vami , in se odlocite.
Ne odlasajte prevec,
Lp

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

New Report

Close