Kateri lak za nohte vam je ok pa da ni predrag?
Najbolj super čopič za nanašanje laka za nohte ima znamka Bourjours 1 second nail gel , ( res v eni sami potezi je dovolj nanosa), samo so pa laki precej manj obstojni, kot Essence naprimer. Jaz podaljšujem tako, da sem dala spodaj podlak in na vrh nadlak od Essence in je zdržal potem teden dni, namesto samo dva dni…
Mi je pa to res lak z najboljšim čopišem za nanos – hitro in enostavno tudi s tadrug roko, ki ni toliko vešča nanašanja laka – vedno rata
Spet bom ponovila, da je bistveno, da naneseš podlak in nadlak. Ne le zaradi obstojnosti laka, temveč tudi za zaščito nohtov in stvari, da se lak ne prime vsega.
Eni so res pohvalili Essence, ki je zelo poceni. Jaz imam dobre izkušnje prej z Manhattnom, ne vem, kako je zdaj, ko so zamenjali serije, pa z Essie, a ta je dražji.
Odtenki kakšni živobarvni poletni zdaj. Odvisno, kaj je tebi všeč in kaj ti paše na ten kože. Ni namreč vsaka barva za vsako kožo. Meni so všeč variacije koralno, roza, oranžno, tudi kaj turkiznega, modrega, poleg kakšne pudraste barve, ki pa se mi ne zdi tako fajn kot prejšnje. Rdeči mi poleti ne ustrezajo preveč.