Kateri LCD
Mene zanima, če ima kateri od vas slučajno izkušnje z 15″ LCD zasloni.
Pregledal sem več člankov, pa sem dobil zelo različne odgovore. Npr.: NEC 1550X z novo tehnologijo (IPS) so nekje hvalil med tem ko so ga pri Tom`s Hardware guide čist skritiziral. Kot drugi moj osebni favorit je HP 1520…
Enkran potrebujem pretežno za pisanje. Hvala za morebitne nasvete!
Tomaž, to je pa težko odgovorit, tko nekako, kot če bi spraševal ali je boljši Audi A8 ali BMW 750. Ljudje se ponavadi navežejo na eno znamko in tako ti bo ponosni lastnik NEC 1550X zagotavljal da je ta monitor naj naj uni ki ma pa Philipsa, bo pa tega hvalil. In tako kot ti Mercedes crkne, tko ti lahko tudi NEC, HP in vsi ostali. Mi smo imeli enga Eizota in eno Nokio pa se je na obeh pojavilo nekaj modrih pik. Zamenjajo ti ga pa ne, dokler nimaš vsaj 10 pik na zaslonu ali vsaj 3 v gruči. Mamo pa tudi ene leve firme, ki pa delajo čisto ok. V glavnem so si itak zelo podobni, samo elektronika je malo drugačna.
Verjetno najbolje da si oba ogledaš, pa vzami tistega, ki ti bo bolj všeč. Nobeden od tvojih dveh favoritov pa ni slab monitor.
jst mam PHILIPS 150S 15colski pa sem kar zadovoljen z njim. Mislim da ima neko novo tehnologijo kjer več ni treh plasti…
Forum je zaprt za komentiranje.