Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri mobilni paket brez vezave?

Kateri mobilni paket brez vezave?

Katera je najcenejša varianta? Je kaka ugodna opcija z neomejeno minutami v vsa omrežja? Sicer kličem v povprečju za kakih 5-10 ur na mesec. Rada bi obdržala trenutno številko, telefon že imam. Naj bo kak GB podatkov, že zaradi posodabljanja telefona. Lahko z naročnino, ampak brez vezave. Trenutno sem pri T2, 14€/mesec za neskončno v vsa omrežja, ampak pomojem bi lahko našla kaj cenejšega glede na to, da ne kličem toliko.

Paketa neskončno ne rabiš glede na tvojo porabo. V poštev ti prideta Hot ali Bob. Bob ima zdaj še akcijo -30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pri naročniniza eno let pa ne rabiš se vezat

Hvala za odgovor. Sem že razmišljala o Bob 5ka, zdaj pa sem se zagrela za HoT Mini za 7€/mesec (1500 min), Maxi brez omejitve je pa tudi zelo ugoden, 10€. Res hvala za idejo! Očitno se je Hofer kar izkazal. A to uporabljajo Telekomovo omrežje? Pa nič ne mislijo dražit, a ni to lepo …

A je to reklama za Hot al kaj? Ker je ponudba Boba ugodnejša.

Potem je pa še IZI varijanta, podobno kot BOB ali HOT.

Je pa IZI 8 eur na mesec, vključuje pa 1 GB podatkov in neomejene klice.

Res se tako bere …

Ljudje niso neumni. Vsaj nekateri ne. Priznajte si že enkrat, da je HoT najbolj ugoden in nudi največ. Razne Telekom Telemach nategancije so že dolgo za v smeti. HOT uporabljam že od začetka in je res super. Cenovno ugoden. Skoraj povsod LTE, če pa že to ne pa obvezno 3G.

New Report

Close