Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri ortoped, kam…

kateri ortoped, kam…

Slovenija še verjetno premore kakšnega dobrega ortopeda. In verjetno je tukaj nekdo, ki me bi znal tudi napotiti do pravega. Zato lepo prosim, če se lahko napiše kdo bi bil najprimernejši (ter kje) za stopalo ter gleženj. V UKC Maribor je prišlo do zapletov, zato mora biti od drugje, pa korekten strokovni odnos bi naj imel, ne samo, da mi reče, da mi je že njegov kolega vse povedal.

takega v sloveniji ni. pojdi v tujino

No očitno nočeš povedat kdo je ta z katerim si nezadovoljen,….ampak v Mb imaš tudi zasebne ortopedske amb. z koncesijo. Lahko pa probaš v Moravcih pri dr. Krambergerju, ma mislim da je tam le samoplačniško

dr ražman valdoltra najboljši

Čakalna doba, samoplačniška cena? Lahko kakšno informacijo dodatno? Je dejansko za gleženj ter stopalo? Kajti kolikor so mi pojasnili ni vsak ortoped za vsak sklep, kar se strinjam: Hkrati pa mora biti tudi seznanjen z delovanjem mehkih tkiv v sklepu, kajti na mehka tkiva navadno vsi pozabijo ter gledajo samo kosti ter hrustanec. To je tudi mene pokopalo in pripeljalo do tega stanja kjer sem.

Dajte si enkrat v glavo da NUJNO pomeni, da si življensko ogrožen. Kar se mi pa pri ortopedski obravnavi gležnja in/ ali stopala ne zdi.

Mi je tudi grdo, da so zdaj vsi ortopedi v MB kar nesposobni, ker eni MON našponani deklici ne zmorejo s čarobno paličko odpravit bolečin v gležnj8u.

Dobro – zdaj pretiravam, ker pač ne poznam ozadja. Dejstvo je da je 99,9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} takih nujnih ( po bolnikovem mnenju) niti pod razno ni nekaj kar se da rešiti v enem tednu. Ortopedija zahteva čas.

Sploh ne vemo, če je bila opravljena kakšna preiskava ( RTG, ker magnet mi nekako ne sodi med prve preiskave )

Dr Kavčič v Novem Mestu. Splača se prvi pregled samoplačniško, sicer dolgo čakaš na pregled.
Vrhunski. Operiral našo sosedo, ki so jo v Valdotri zavrnili.

Samo za info – nisem deklica (vseeno hvala na tem nazivu), zdravim se že leto in pol, vse preiskave narejene, ampak imam dovolj pošiljanj od zdravnika do zdravnika kjer eden to reče, drugi to doda, tretji demantira vse prej, gledajo pa vsi iste izvide! Tretirajo me isto – od simulanta do invalida, čeprav vsi izvidi, pregledi kažejo kaj je. Samo različno si razlagajo. Vmes pa jaz ne morem hoditi, sem na berglah. Psihično pa na tleh. Vmes bila opravljena tudi operacija – žal z nepredvidenimi zapleti. Tako da – meni je nujno, saj je moje zdravje, moja noga in…. še malo, pa bo tudi življenje ogroženo, ja. Kdor je dal takšno kalvarijo skozi bo razumel, ostali se pač naslajajte in sproščajte svojo napetost na meni.

New Report

Close