Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kateri parfum naj izbere moški?

Kateri parfum naj izbere moški?

Zdravo.
Star sem 24 let. Smatram, da mora biti tudi moški urejenega videza. Pri izbiri garderobe se že kar dobro znajdem, zatika se pri kozmetiki.
Kaj naj ob poplavi ponudbe moški izbere; poudarek bodi na parfumu! P.S. Sem študent ter nisem pripravljen odšteti ogromnih denarcev-vse kar je razumno.
Hvala

meni je všeč zeleni ali modri boss, ali pa trussardi…
Ne vem – bo to ok?
Sicer pa moj mož parfumov ne uporablja, le deo. (Tudi ne mara denarja stran metat, pravi)

Ojla!

Joj, jaz sem nooora na parfume tako moške kot ženske. Veliko jih je dobrih, jaz ti bom predlagala le nekatere. Od dražjih toaletnih vod in parfumov bi ti priporočala Dolce& Gabbana ali pa Aqua di Gio….je zelo nežen. Ne vem sicer ali so ti všeč bolj nežni, sveži…ali sladki…..Jaz ne prenesem močnih parfumov. Od cenejših toaletnih vod pa bi ti priporočala Gilette Pacific light, Adidas moves ali kakšen Axe…npr. Axe Gravity, Marine,….to so toaletne vode za po britju….osebno so mi zelo všeč. Mladi radi sežejo tudi po Old Spice-ju. No, izbira je res ogromna, tako da vzami si čas, vzami punco ali kakšno kolegico s samo in naj ti svetuje. 🙂

Lep pozdravček!

Če želiš lepo dišati (in poceni) – sivi Adidas, če pa želiš žensko noro obnoreti – Roma.

Jean Paul Gaultier je zakon, stane pa tam okoli 10 tisoč

Kenzo, Ultraviolet, XS, ….

Poskusi s toaletno vodo CUBA – zelo poceni in meni diši fulllllll.

Men so od Adidasa za moške kar všeč. (Drugač mi je sicer najboljš CKlein, sam je pa res ksn tolarčk več:)
Kr u redu in zelo cenovno ugodno so tud 8×4 deodoranti za moške. Ali pa kakšna kolekcija od Niveje.
Sicer pa mi ni preveč všeč, če se moški ful parfuma. Bistvo je, da vzdržuje telesno higieno, tud če nima parfuma.
lp

Sivi addidas – je nežen, deodoranti so poceni. Moj fant ga ima in ga noče zamenjati.

Meni je zelo všeč če moški uporablja CUBO ali ROMO!

Pa mislim da nisem edina!

Veliko sreče
lp

Uporabi BRUT, je poceni in noro dobro dišiš, je pa deodorant.

od moskih parfumov je men bozansko dober in sexi vonj:YANNI:)
lp

Poskusi CK One ali pa Dolce &Gabbana!

Ta je že klasika, ampak je zakon, pa še cena ti bo dostopna: Dreamer od Versaceja

Yesssss!!! Ta je zakon. Misliš Le Male a? :))

Ni treba, da je prav parfum – vodica za po britju bo dovolj! Meni najbolj diši “Zeleni BRUT”.

Probaj Fahrenheit (Christian Dior), 30ml stane ca. 6.000,00 sit.

Le Male je res zakon, vendar si ga ne predstavljam na študentu, ki ima na sebi večinoma jeans al pa ponošene cujne. Če se pa uredi malo drugače, potem pa, no, jaaaa….

No, men je pa noro všeč DENIM Black. Je cenovno ugoden in zame res ful dobro diši. Sam je pa tud res, da na vsakem človeku parfum diši drugače, tko da bo najbolje, da greš ene par zadev, ki so ti jih tule gor že predlagali sprobat, ampak stestiraš enega in potem povohaš po ene pol ure, ker šele takrat res prav diši. Tam v trgovini na papirčku je čist drug vonj.

New Report

Close