Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kateri parfumi so zdaj “aktualni”, dobri?

Kateri parfumi so zdaj “aktualni”, dobri?

Mene pa zanima, kateri parfumi, med novostmi, so zdaj fajn. vem, da so okusi različni, a me zanima, če ste si kupile kakega novejšega in je v redu.

A je kakšen nov pa totalno dober?

Se ti zdi, da imajo ljudje različni okus ? 🙂

4711 kelnischwaser. Morda pitralon.

Za moj nos so dobri vsi od D&G in pa PuMa, lani sem dobila najdražjega od Naomi, pa sem ga dala sestri, ker meni je smrdel, njej pa dišal:))

Meni se pa zdi da z loccitanovim češnjevim cvetom ne moreš zgrešiti. res vsakemu, ki ga poznam, ta parfum oz. toaletna vodica diši.

givenchyjevi so zakon ta nov sploh:9

Jaz prisegam samo na Kenzo. 🙂 Sploh jungle elephant al pa amour indian holi.

Podpis! Najboljši parfum na svetu. Zame. <3

Ja, ta je pa sploh nov parfum 🙂
Ma ne vem, zadnje čase me noben novejši ni prepričal, nič takšnega nisem vonjala, da bi rekla to je to. Ostajam pri preverjenih, dolgoletnih spremljevalcih.

Gor diši, dol leži. Ataše.

Ja, ta je pa sploh nov parfum 🙂
Ma ne vem, zadnje čase me noben novejši ni prepričal, nič takšnega nisem vonjala, da bi rekla to je to. Ostajam pri preverjenih, dolgoletnih spremljevalcih.[/quote]

Tudi jaz!

Ampak sem se pa ravno zadnjič vprašala, ali se to zgodi vsem ljudem v določeni starosti …namreč, da se nečesa navadimo (npr. v pozni adolčescenci ali zgodnji odraslosti) in tega potem ne moremo zamenjati, ker nam novejše, sodobnejše stvari niso všeč. Sem zadnjič eno gospo (60+) vprašala, če uporablja ne parfum, za katerega se spomnim, da je bil pred 20, 25 leti hit in je rekla, da seveda. Dobila sem ga pa v dar tudi od ene gospe okoli 50let. Ta parfum je bil tudi meni takrat všeč, sem bila pa konec srednje šole in parfumov še nisem smela uporabljati.
No, navadila sem se pa na neke svoje parfume nekje v času faksa, pa podiplomca, pa na začetku službe, ko sem si jih lahko privoščila. In ti so mi še vedno IN.

Jaz uporabljam Just Cavalli tistega zlatega in roza .. sta mi oba zakon 🙂 koliko sta pa nova pa res ne vem.

Jaz se pa vsakega naveličam čez kako leto, ponavadi preden porabim flaškico. Moram vmes malo menjat.

Balenciaga L’Essence, nov in super.

meni je pa najboljši angel in demon. krasen vonj.

Prada- Candy

Vsaka oseba ima svoj okus in želje. Z leti se vonj spreminja, tako da predlagati kaj je trenutno in ni mogoče. Poznati je potrebno leta, stil, namen nošnje parfuma. Za večerno je čisto drugi vonj kot za v službo ali pohajkovanje po mestu….
Meni so všeč Guerlain L’instant Magic, Burberry Brit, Bvlgari Omnia Crystalline….pa še veliko drugih.
Pomembna je tudi zmernost, ker sredi poletja nositi v velikih količinah Angela je grozno.

Pri nas imamo široko izbiro;-)
Narejeno v Sloveniji iz vrhunskih francoskih sestavin.
Vsi vonji imajo svojo paralelo v znanih parfumih – Code, Flower, Lady Million…

Hey

Če želite kupiti poceni, kvalitetne in dobre parfume ESSENCE se obrnite name

Res je, da ni original, ampak to ni pomembno. Parfumi so narejeni tako, da dolgo zorijo in dobijo res intenziven vonj in so obstojni(20%OLJNA ESSENCA, pri navadnem original parfumu kupljenem v trgovini je essenca približno 15%-ntna )

Dodatno pa so še dodali linijo gelov, losjonov. Dodane so naslednje sestavine: vlažilni kompleks, vitamim E, karitejevo maslo, marelica in konopljino olje, tako da bo vaša koža res vesela in zadovoljna.

Parfum 15ml stane 8,5 EVR
Parfum 50ml stane 17 EVR

Če ste zainteresirani, mi sporočite na tel.št.: 068-188-948 ali preko fb-ja, viber-ja, kakor vam je lažje.

*Prav tako pa tudi sami/same lahko postanete član in prodajate parfume(dober zaslužek), če ste zainteresirane/zainteresirani(prijavite se v essence stran preko moje ID 910010689 )

Caw Helena

Parfume myspirit – http://www.myspirit.si/[/url] uporablja ena kolegica in pravi, da so res super. Pa še cena je ugodna.

New Report

Close