Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri pralni prašek in mehčalec uporabljate???

Kateri pralni prašek in mehčalec uporabljate???

mehčalec Ornel rumeni – odkar imam tega, ga ne zamenjam več – res fuuuuuul diši!!!

Pozdravljeni!

Sama uporabljam Dash tekoči prašek (slučajno pred letom dni kupila, ker je bil poceni) , nese dol čisto vse. Na madež ga pred pranjem malo uliješ, razliko daš v pralni stroj oz. jaz eno dozo polijem po madežih (spodnje perilo, majčke, hlače,…) eno pa dam v pralni stroj. Do sedaj še nisem bila razočarana, pa so madeži kdaj tudi že posušeni. Mehčalec pa kupujem na Petrolu Ornel za točke. Ta kombinacija deluje, poiskusite in prihranile boste.

Vidim, da vsi kupujete v Mercatorju ali Sparu, po znamkah praškov sodeč. Mercator je seveda od vseh trgovin najdražji, če mene vprašate. Izdelkom umetno znižajo cene, čeprav so še vedno dražji od tistih, ki niso v Mercatorju in niso v akciji. Za pralni prašek pa je itak vseeno, ali je EuroSpin-ove znamke ali katere druge. Važno, da opere in da je perilo dišeče. Nima veze, od kje ste ga dobili, pomembno je, da vam za nizko ceno opere tako, kot mora. In jaz že ne bom hodila v Mercator po prašek, če vem, da tisti iz EuroSpina (pa me ni strah iti v EuroSpin, da ne bi bilo koga sram, ker me je videl) opere enako ali boljše za manj denarja. Torej uporabljam tekoči pralni prašek Dexal iz EuroSpin-a in mi opere tako, kot je treba. V EuroSpin-u imajo na splošno dobra čistila in jih kupujem kar tam, ker so po ugodni ceni in odlično opravijo svoje delo. In ne, nisem zaposlena v EuroSpin-u in ne delam reklame.

Hudo umazanih cunj nimava. Une prešvicane pa malenkost umazane pa vsak spuca. Prašek je vedno tekoči, firma ni važna. Glavno, da je za barvno perilo. Mehčalec pa tisti, ki najbolj diši.

New Report

Close