Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri predplačniški paket

kateri predplačniški paket

Lep pozdrav!

Za sina bom kupila telefon na kartice. Rad bi imel telefon na touch, vendar ni treba da je ne vem kako dober, samo da je lep, po njegovo 🙂 itak bi imel samo za nujne klice, sms in wifi. Kaj mi priporočate, simobil ali mobitel? Kateri telefon bi bil primeren=

Mi imamo vsi Bob za 9,9€ mesečno in je najceneje, dobra pokritost in še nikoli nismo presegli, pa midva z možem veliko čvekava…

Mi smo našemu vzeli na tušmobilu paket free2go, je boljši kot bob na simobilu, pa še omrežje je na tušmobilu veliko boljše in stabilnejše kot na simobilu.

Ko je govora o Bobu je treba vedet kakšne so dejansko finte tega paketa: obračunski interval 60/60, obračunski interval podatkov – 64kB, ni sms-jev o zgrešenih klicih, podpora uporabnikom je na 090. Jaz sem imel Boba natanko tri mesece, potem se pa ugotovil, da to ni najcenejša in najboljša varianta.

Tudi sama bolj priporočam tale predplačniški paket na tušmobilu, je bolj uporaben in si bolj na free. Na Bobu je preveč omejitev, pa še omrežje ga na veliko biksa, takoj ko greš ven iz mesta si pečen, prekinja pogovore in to je res moteče.

pri nas imamo vsi mobitel….mobitel mu kup po mojem tacga k si želi, če nimaš dovolj dnarja mu razlož in mu daj najboljše kar lahko..

New Report

Close