Kateri predplačniški paket priporočate
Ja, ce rada delas nude mora met dobro kamerco, ce rada sextas in si na netu, more met pa neomejeno klicev in sporocil +~10GB mobilnih. Najbols da vzames huawei fon (p2019 al pa p10mate/p20lite) pa paket naj b, ce si mlajsa tko k js mas najb neki neki, k je cenejsi. Pa lohk mi posljes kontakt pa kako slikco z novga fona, se ne bi branil pa se kamerco bos sprobala win win (: sj ti bom vrnil brez skrbi
Ja, ce rada delas nude mora met dobro kamerco, ce rada sextas in si na netu, more met pa neomejeno klicev in sporocil +~10GB mobilnih. Najbols da vzames huawei fon (p2019 al pa p10mate/p20lite) pa paket naj b, ce si mlajsa tko k js mas najb neki neki, k je cenejsi. Pa lohk mi posljes kontakt pa kako slikco z novga fona, se ne bi branil pa se kamerco bos sprobala win win (: sj ti bom vrnil brez skrbi
[/quote]
jaz rada delam nude na prekmurskem hrastu
jaz rabim najboljenostaven mobitel
ne rabi imet interneta, kamere ali drugega novodobnega sranja
rabim ga samo za klicanje
[/quote]
Ah skoda, pol nudi odpadejo bo treba kr v zivo se dobit pa potesit potrebe an
Lj zdj so tuch screen foni skor cenejs kokr pa stari foni na preklop tko da se ti skor ne splaca na preklop jemat, pa tud touch screene dobis ze zlo pocen in vecinoma so kr vsi kul pa se net mas k ga lahk za navigacijo uporabs ce je sila al pa krkol ane
Občasno imaš razne akcije in telefone po -50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} trenutno mislim, da dobiš paket Free to go s telefonom Wiko na poštah po 30 evrov. V paketu je telefon, sim kartica in 5 evrov dobroimetja za začetek. Potem pa lahko v mesecu juniju na Petrolu kupiš virtualno vrednostnico za 10 evrov in ti po polnjenju dodajo še 10 evrov bonusa, torej za 10 evrov dobiš na račun 20 evrov. Pošlješ sms Revolucija na št. 7070 in za ceno 6,99 evrov lahko uporabljaš telefon preko Telemach omrežja 30 dni, klici, smsi in 5000 enot za internet ali klice v vsa omrežja v Slo.