Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri puder poleti

kateri puder poleti

Mene pa zanima kateri puder uporabljate v teh bolj vročih dneh. Imam svetlo kožo, potegne na rdečo.

Nobenega.

Nobenega

poleti se ne uporablja pudra …

Jaz ga uporabljam od Clinique in je dober tudi za poleti. Si ne predstavljam, da ne bi bila napudrana.

Tudi mene to zanima, ker imam zelo svtlo, malo pegasto in malo mozoljasto kožo in brez make-upa sploh nisem za med ljudi…:)) Resno, sama sem tud pogruntala, da se v tej vročini ni pretirano za pudrat, ker se svetiš, packaš…Vseeno si zaradi izgleda dam puder, ki ga ponavadi uporabljam, količinsko zelo malo, ravno toliko, da polt zgleda mal lepša, mal korektorja in maskare,pa še to samo za v službo, doma in v prostem času se poleti ne ličim. Upam, da bo še kakšna druga dala kak predlog, bo tudi meni prav prišel!:))

poleti uporabljam samo samoporjavitveno kremo…nič pudra…

Obarvano kremo, Nivea npr.

Pozdravljena,

sama imam težave s kapilarami. Pred dvema letoma sem bila na žganju in sem bila zelo zadovoljna. Pred tem sem vedno uporabljala puder, ker sem se počutila neugodno. Od takrat, ko pa sem se odločila za žganje kapilar pa uporabljam še samo korektor in to tam, kjer so zoper začele pokati kapilare, potem pa malo senčila in sem ful zadovoljna.

LP, Valci

Korektor in puder v kamnu.

Kako se obnese samoporjavitvena krema. Si kaj flekasta. Kako je okoli obrvi, kako je z vratom (tudi tam naneseš?).

Pa puder v kamnu nič ne zabetonira kože?

nkol nbenga si ne dajem nobene svinarije na obraz. poleti pa koža še toliko bolj trpi.

uporabljam bronzer, nanese se s čopičem, na nisem tako bleda ampak malce zagorela… po obrazu in dekolteju

Pa puder v kamnu nič ne zabetonira kože?[/quote]

Meni ne, imam lahkega, mehkega. Nanašam pa ga s suho gobico in na čisto kožo, ko se namažem z vlažilno kremo počakam petnajst minut, da se vpije in šele nato narahlo nanesem puder.

Estee Lauder Double Wear

Edin puder ki zdrži čist cel dan, ki ne zabetonira kože in ki se ne topi k švicaš.
Jaz imam ful mastno kožo in je to res edino kar se obdrži gor.

Prej sem pa imela Clinique, pa tud ni bil slab, sam proti temu…..

Puder izberi na podlagi tipa koze, se pravi, ce imas mastno kozo, ti puder za suho kozo ne bo koristil.

Za mastno kozo je super Bobbi Brown Oil Free Finish Compact Foundation – ampak za suho kozo sploh ni.

Glede pravilnega odtenka je pa edino pravilo to, da moras probati na obrazu.

Zanimivi izdelki, ampak kako naj izberem pravi odtenek med tolikšno izbiro???

Poleti redko uporabljam puder, ko pa ga je to od Barbare Bort sončni puder.

Živi in pusti živeti

New Report

Close