kateri robotek za brisanje tal: iRobot Braava ali phillips FC 8794/01
kaj uporabljate?
gledam iRobot Braava 390T (to je menda zadnji model pred Braava Jet), sam ne vem kako se obnese, če moraš prej vse posesati, pa potem spustiš. ali če ga redno uporabljaš, ni potrebe po sesanju pred uporabo Braave? ali je ta zadnja Braava, ta Braava Jet je pa kr visoka, pa potem na gre npr. v kopalnici pod školjko. pa še stroški so večji, ker je treba te krpice za enkratno uporabo kupovati
na drugi strani Phillips, je zelo nizek, pa ima tudi funkcijo mokrega čiščenja. Samo kako to zgleda v praksi? je v redu? na mimovrste so ocene samo gleda sesanja…Lahko kdo kaj več napiše? ker če je ta ok, potem je boljše to, pa je v eni napravi oboje in sesalnik in pač robotek za brisanje, to potem olajša kar nekaj dela in prihrani čas, da delaš takrat druge stvari.
Hvala lepa
Pozdravljeni,
jaz imam Phillipsa, sicer šele kratek čas. To je moj prvi sesalni robot, zato težko primerjam. Sem pa z njim zadovoljna, lepo sesa in ker je nizek, zleze skoraj povsod. Za brisanje ima pa samo eno krpo, ki jo lahko nastaviš spodaj in pobriše tla. Ni pa mišljeno kot sesalec za mokro brisanje.
Lp, Tina
Ja kako pa potem ta briše, ni uporabna ta funkcija brisanja ali je to kot da je skoraj suho? v reklami je prikazano kot da je malo mokro za njih.
Je potem uporaben samo za sesanje? pa posesa v redu? ker navdušila pri tem Phillipsu me je ravno tudi funkcija brisanja, pa da je tko nizek.
zdej pa res ne vem… rada bi čimbolj izkoristila teh 200 oz. 300 eur