kateri šampon je dober za lasje?
Pozdravljena, sama sem preizkusila ogromno samponov. Dejansko vsaki ustreza drugacen, glede na mastnost las, poskodovanost,itd. Meni ni ustrezal noben, ogromno sem jih preizkusila. Sedaj uporabljam navaden brezov sampon in mi je res super. Na konice si dajem pa arganovo olje. Na trziscu je kar nekaj deodorantov black&white, ne puscajo madezev ne na crnih ne na belih oblekah.
Lp
Tudi sama sem bila vedno v dilemi pri šamponih. Tudi ko sem našla šampon in balzam, ki sta mi izjemno ustrezala, se je po nekaj mesecih ponavadi vse porušilo in bila sem nazaj pri suhih laseh in razcepljenih konicah. Zato sem slej kot prej ugotovila, da se na koncu najbolj izplača nakup šampona pri frizrju, Npr. Joico ima super komplete, pa tudi Matrix ima dobre proizvode…
Upam, da si kaj bližje odgovoru.
To je zelo osebna zadeva, ker imamo ljudje zelo različne lase in prioritete, ampak jaz že enih 10 let uporabljam isti šampon in balzam – Audrey Organics Honeysuckle Rose. Bote pa verjetno rabli na zaćetku kakšen teden, da se ga navadite, ker se manj oz. drugače peni kot običajni šamponi. Je dražji, ampak ga boste počasi porabljali, ker boste lahko uporabili malo in začeli tudi lase prati redkeje. Vsaj moja izkušnja je taka, no.