Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kateri šampon??

Kateri šampon??

Spoštovani!
Rabim pomoč pri izbiri šampona za hitrejšo rast las! Šla sem k frizerju da mi je skrajšala lase, jaz nisem želela na tako kratke kot me je ona ostrigla+mi je še lase zredčila. In potem sem po internetu brala da so šamponi za hitrejšo rast las vendar ne vem katerega naj kupim(brala sem da od Recepta obstaja šampon za hitrejšo rast las vendar ne vem če še ta šampon obstaja, Ali obstaja??). In če ne obstaja povejte nek šampon ki učinkuje pa nima zelo velike cene in se lahko kupi v trgovini, lekarni, drogeriji… samo na internetu ne!
P.S. jaz uporabljam šampon za gostejše lase potem kako naj uporabljam dva šampona na enkrat(za hitrejšo rast in za gostejše lase)??
(upam da je vse razumljivo napisano!)
Upam da mi boste vedeli odgovoriti!
Za vsak odgovor bom hvaležna!!

Zgrešila temo …

In potem kam naj grem iskat odgovor na vprašanje?
Ampak res ne veš, če še obstaja šampon: Recept za hitrejšo rast las??

Recept šampon za hitrejšo rast las ne obstaja, obstaja pa šampon proti izpadanju las.

Drugače pa je edina stvar, ki pospeši rast las, redna masaža lasišča. Ampak to seveda ne pomeni, da ti bodo lasje namesto 1 cm na mesec zrasli 3 cm, ampak pomeni, da ti bo zraslo več las zaradi boljše prekrvavitve lasišča.

Če nisi zadovoljna z odgovorom, pa vprašaj še na straneh z zdravstvenimi nasveti.

Hvala za odgovor! Ampak ne razumem?!Masaža lasišča?? Kako naj masiram da šampon masiram v lasišče ali kako??

New Report

Close