kateri servis Bosh pomivalni stroji
Moj pomivalni stroj Bosch ne pomiva več tako kot bi moral oz. ima eno ali več okvar. (ima moten dotok ali odtok vode, tako kaže na displeju, ne suši posode, vodo slabo segreje, na mlačno očitno). Vse, kar sem lahko naredila sama, sem uredila, težave pa ostajajo. Z več strani sem slišala, da so uradni servisi zelo dragi, zato se jih niti poklicati ne upam. Tisti, ki mate izkušnje s popravili, ali mi koga priporočate, ki bo dobro popravil in me ne spravil na kant. Sem z območja Ljubljane.
Grozno. Pokvarila si mi dan. Vseeno hvala. ((:[/quote]
Veliko ljudi se odloči za nov pomivalni stroj, ki ga kasneje zaradi drugačne postavitve ni mogoče vgraditi v kuhinjo. Nekaj jih je ukradenih, ti so pač brez garancije. No vsi so pa na Bolha.com. Tam preveri ponudbo in glej, da bo stroj imel garancijo in ne bo starejši od 3 let (5 let je navadno garancija). Bosch je dobra firma in jaz ga ne zamenjam za nič na svetu. Spere zasušeno čokolino brez problema. Pri gorenju sem pa morala kasneje ročno drgnit pikice iz skodelic. Jaz sem namreč fan čokolešnika in čokolina.
Aja, 45cm še za 2 po celem dnevu ni dovolj, če sta jedca. 60 bi vzela, pa se ni ujemalo z mojo idejo kuhinje.
WTF? To ej pa mal too much… Moj je tudi bil iz garancije, pokvaril se je grelec in črpalka in so mi menjali, del ima še eno leto garancije. Meni je serviser naredil tako, da mi ni bilo treba plačat 0. Uradni. Nekako se me je usmilil in napisal, da je bil stroj kupljen kasneje ind a je še v garanciji.
Me kr kap za 200… Glede na to, da niti poceni ni bil, čez jurja…
Grozno. Pokvarila si mi dan. Vseeno hvala. ((:[/quote]
Veliko ljudi se odloči za nov pomivalni stroj, ki ga kasneje zaradi drugačne postavitve ni mogoče vgraditi v kuhinjo. Nekaj jih je ukradenih, ti so pač brez garancije. No vsi so pa na Bolha.com. Tam preveri ponudbo in glej, da bo stroj imel garancijo in ne bo starejši od 3 let (5 let je navadno garancija). Bosch je dobra firma in jaz ga ne zamenjam za nič na svetu. Spere zasušeno čokolino brez problema. Pri gorenju sem pa morala kasneje ročno drgnit pikice iz skodelic. Jaz sem namreč fan čokolešnika in čokolina.
Aja, 45cm še za 2 po celem dnevu ni dovolj, če sta jedca. 60 bi vzela, pa se ni ujemalo z mojo idejo kuhinje.[/quote]
Na Bolhi sem že gledala in nič primernega našla. Moj stroj mora biti 60 cm, vgradni, integriran. Bom najprej kontaktirala priporočeni servis. Mogoče pa ne bom bankrotirala. Tudi jaz Boscha ne bi zamenjala z drugo znamko, je delal tako lepo do nedavnega. Je pa že 8 let star. Očitno preveč, uporabljam ga pogosto.