Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri sesalec??

kateri sesalec??

Lep pozdrav

odločamo se za nakup sesalca-vodnega(za mokro sesanje). Rabimo ga za sesanje laminata, ploščic, oblazinjenega pohištva…kakšne imate vi in katerega mi priporočate

hvala

Mi sicer nimamo vodnega ampak Vorwerk in to že več kot 20 let. V vsem tem času nimamo ene same pripombe, pa smo z njim počeli vse mogoče. Res je malo dražji, ampak je vreden tega denarja.

triglavčica dva sončka pod Triglavom sta nam polepšala življenje 25.02.2006

Ojla!
Mi imamo Batagelov vodni sesalec – Idros (http://www.batagel.com/sesalniki/idros.htm) in smo z njim ful zadovoljni, saj ima moznost sesanja in vodnega ciscenja. Z njim cistimo prakticno vse: sedezno, sedeze v avtu (prej smo zapravljali denar 1x letno), tepihe in drugo oblazinjeno pohistvo, laminat, ploscice, topli pod, stekla na oknih,… Pozimi pa ga veckrat uporabljamo tudi kot vlazilec zraka.
Imamo tudi star Vorwerk, vendar sedaj pretezno uporabljamo samo Batagelovega. Naj ti se povem, da imamo apartma in da nam res olajsa delo. Kaj vec o njem pa si preberi na zgornji povezavi kot tudi o drugih modelih (lahko da bo zate kateri drugi boljsi).
Drugace pa si zapomni pregovor “mal dnarja, mal muske!”. To drzi kot pribito pri tehnicni robi.

jaz sem zdaj štiri mesece imela batagelovega na posodo, pa odkrito povedano, se zanj ne bi nikoli odločila.

zadeva je tako nepraktična, da boli glava. Preden ga skupaj naštimaš traja, najbolj okreten in lahek tudi ni, sploh, če imate stopnice, potem imaš pa tudi ful dela, da ga očistiš in pospraviš.
Pa bog ne daj, da pustiš not vodo nekaj časa, ker se ti takoj zaredi plesen.

Če bi bila jaz na tvojem mestu, se bi odločila za kak dober globinski sesalec, kot je Vorwerk ali pa Speedy, ki je malo cenejši ampak skoraj ravno tako kvaliteten.

Mi imamo zdaj že 5 mesecev Batagela Val eco in smo z njim ful zadovoljni. Vode pa seveda ne smeš noter puščat in res mi ni problem tiste umazane vode potem zlit ven in spet čisto noter, ko ga ponovno potrebuješ.

Imamo pa še batagelov Monster (palični), ki pa je samo za sesanje na hitro oz. vsak dan. Val eco pa je seveda za temeljito čiščenje vsaj 1 x na teden. Aja, pa zraven ima električno stepalno krtačo, ki je zakon, še posebaj pri nas, ki imamo psa v stanovanju.

LP

Vorwerk.

New Report

Close