Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri šivalni stroj

Kateri šivalni stroj

Sem pred nakupom šivalnega stroja, pa se ne morem odločiti katerega bi si kupila.
Oklevam med nakupom Silver Crest- Lidl_ cenovno najugodnejši cca 100 EUR,
Elna 240 sedaj znižan na 240 EUr, Toyota cca 310 EUR. A je še kakšen, cenovno ugoden, a dober šivalni stroj. Z njim bi šivala tudi prešite odeje.
Prosim za vaše mnenje!

jaz ti priporočam definitivno Elno. sigurno najboljši stroj. ne kupuj stroja pod 200€ ker imajo plastične zobnike in ko se mašina pomatra- jeans, debeli materiali, grejo hitro zobniki, elna ima kovinske, 5 let garancije, najboljš je da greš v trgovino v moste – rojčeva 18, imajo odprt od 8-16 ob srdeah do 19

lp

singer, berina ali brother.

pooglej na nemških spletnih straneh, kjer prodajajo stroje… npr. dittrich-naehmaschinen.de

poceni in kvalitetno pa ne obstaja. pri šivalnih strojih ne.
razen, če imaš kriterije za kvalitetno dovolj nizko spuščene ;-))

Janome. Poglej na spletu. V kranju imajo trgovino, proizvajajo tudi industrijske šivalne stroje. Mehanizmi so kovinski in ne plastični.

Definitivno Elna. Čez Toyote se pritužujejo, pa še drage so. Stroja jaz za 100EUR ne bi kupila, sama imam Elno za približno 200EUR in sem zadovoljna.

Včeraj sem videla v Evrospinu v BTC singer šivalne stroje.

jaz imam eno žnj znamko, ki sem jo kupila že pred več kot 10 leti nazaj tudi v evrospinu, se mi zdi in mi zadeva dela … Res pa je,da mašino uporabljam za pusta za kostime, pa za flikanje kavbojk pa še kakšno robljenje, povšter. Bolj nezahtevne reči, samo problemov nimam pa z mašino pa prav nobenih.

Ni treba, da zmečeš ful enega denarja ..

Mislim, da imajo pri Elni tudi tako, da če kupiš šivalno mašino Elna, dobiš 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust za tečaj šivanja. Misim, da se to kar splača, ker se obenem še naučiš rokovati s strojem in sešiti osnovne kose oblačil.

če maš prostor si raje kupi rabljen industrijski stroj Juki ali podobno.. se dobi za smešno niske cene

če maš prostor si raje kupi rabljen industrijski stroj Juki ali podobno.. se dobi za smešno niske cene
[/quote pozdravljeni, mogoče lahko poveste, kje se dobijo takšni šivalni stroji? hvala.

New Report

Close