Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kateri so znaki, da je ženska "potrebna"?

Kateri so znaki, da je ženska "potrebna"?

Pametna ženska si zna sama pomagat, ne rabi moškega čakat ali iskat za orgazem:). in je nasmejana, netečna. Če se obvlada, par sekund in je -lahko večkrat dnevno :). ALi pa si kupi tistega “metuljčka” za v spodnjice za masažo, pa na daljinčka vklopijo, baje nora izkušnja:

https://www.aliexpress.com/item/4000192444709.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.93a73907WLAUP0&algo_pvid=19b07d4b-4d3f-4ca8-ac27-a3b6e1eb3436&algo_expid=19b07d4b-4d3f-4ca8-ac27-a3b6e1eb3436-4&btsid=0ab50f4415832133384174331e1170&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
[/quote]

Z metuljčkom, dildotom … se ne moreš duhovno pokonektat. Ni ustreznega energijskega prevoda. Naštelaj se, da se se boš lahko zanikala do prihoda kao višjega nivoja.

Z metuljčkom, dildotom … se ne moreš duhovno pokonektat. Ni ustreznega energijskega prevoda. Naštelaj se, da se se boš lahko zanikala do prihoda kao višjega nivoja.
[/quote]

V neka “zžbljbljbljžnj” nakladanja o duhovnosti in sfere ne verjamem. Pa v karmo tudi ne 🙂 Od tega ni orgazma. Verjamem pa samo v tisto, kar doživim s svojimi čutili.

V neka “zžbljbljbljžnj” nakladanja o duhovnosti in sfere ne verjamem. Pa v karmo tudi ne 🙂 Od tega ni orgazma. Verjamem pa samo v tisto, kar doživim s svojimi čutili.
[/quote]

Se strinjam. Je bilo provokativno napisano 🙂

ne me met za neuko.. ampak, res sm misla da sm samo jz čudna… je pa neprijetno za popizdit… :/

Bogi ti, ki si na take naletel… ene smo potrebne še ob menstruaciji 😂🙈
Kaj češ, smo pač očitno čudne…
P.s.sama sem tečna u pm če ne dobim… hvalabogu je to mojemu kristalno jasno. Pravzaprav mi reče, če grema pogasti mojo “histerijo” 😉

Potem pa si res prava potrebnica 🙂

Potem pa si res prava potrebnica 🙂
[/quote]

Ženske niso potrebne, gre za ljubezen do moških hahaha

vse so SKORAJ ves čas samo ne priznajo 😉

Js ovuliram skooos, zgleda 😂😂😂

No, če se začnemo resno pogovarjat. Pri meni osebno se ful pozna stanje psihe – ko mam vsega preveč na kupu, ko sem znervirana itd, mi ni… ko se sprostim, bi kar naprej… mož je zadnjič komentiral, da mu ni jasno, kaj se z mano dogaja – odkar sem zamenjala službo, me namreč ne dohaja več 😂😂😂 Prejšnja služba mi je predstavljala veliko psihično obremenitev, kar se je poznalo na libidu.

Kako moj ve, da sem potrebna? Jaz stopim do njega pa ga tut kr direktno zgrabim za tisto, kar rabim 😜 Obema vse jasno v momentu 😂😂😂

Js ovuliram skooos, zgleda 😂😂😂

No, če se začnemo resno pogovarjat. Pri meni osebno se ful pozna stanje psihe – ko mam vsega preveč na kupu, ko sem znervirana itd, mi ni… ko se sprostim, bi kar naprej… mož je zadnjič komentiral, da mu ni jasno, kaj se z mano dogaja – odkar sem zamenjala službo, me namreč ne dohaja več 😂😂😂 Prejšnja služba mi je predstavljala veliko psihično obremenitev, kar se je poznalo na libidu.

Kako moj ve, da sem potrebna? Jaz stopim do njega pa ga tut kr direktno zgrabim za tisto, kar rabim 😜 Obema vse jasno v momentu 😂😂😂
[/quote]

Uhh komu lepše kot tvojemu 😁😁

New Report

Close