Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri šotor za 5-6 oseb imate oz. priporočate?

kateri šotor za 5-6 oseb imate oz. priporočate?

SMo v fazi kupovanja novega šotora, smo petčlanska družina (morda še kak kasneje :), v novem šotoru bi rada da je integrirano dno, možnost dodatne sence, pa da se hitro postavi…

Ponudbe je na trgu ogromno, kateri šotor pa imate vi in s katerim ste zadovoljni?

Hvala vsem za odgovore!

Mi imamo Quecua base seconds 4.2 in se nam super obnese. Hitro se postavi in je dovolj velik.

Izbira je odvisna tudii od načina kampirtanja. Če nimaš namen vsak dan se seliti, je potem dobro, da je šotor mal bolj komot.
To pomeni, da ima predvsem stojno višino. Da je recimo tunel šotor, na vsaki strani ena spalnica.
Za lažje postavljanje je pomebno, da ima sredinski del palice na križ, ki ga najprej postaviš, potem pa samo navzven na vsako stran potegneš spalnici, ki imata palice v loku. V sredinskem delu naj ima tudi podlago (nekateri šotori je nimajo)

Mi smo lani v tem času kupili tak šoto v IGlu sport. Tak šotor za 6 oseb je bil v akciji 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje. 190 €. Firma pa Outdoor expert (ime modela pa se trnutno ne spomnim). Na internetu, ga ni bilo mioč najti.

na bolhi sem najdel slikco, ker ga ena prodaja. Takega imamo mi, preizkušen zdržal je tudi hud naliv z vetrom, vse je bilo suho, nobenga problema.

outdoor expert – titan 6

Nas je šest, imamo takega:

http://www.bolha.com/oglas383985274/slika1/sotori-in-predsotori

med obema spalnicama je prostor za “omaro”, odpiraš ga lahko na več načinov. Stojna višina, velik predprostor…

Priporočam!

LP

Enako. Zelo zadovoljna, postavim in pospravim ga sama v par minutah.

Dajte malo opisat družinsko kampiranje.

Kampirala sva z možem, ko sva bila še sama veliko, tako, da mi ni tuje. Me pa skrbi, kako je z otroci, pa mogoče tudi kakšno hudo neurje me malo skrbi. Kako to rešujete, grest počakat v avto??

V katere kampe pa hodite? Imate kakšno priporočilo za kamp, ki je bolj blizu, borov gozd z nizkimi drevesi,….

Vsaka info dobrodošla – hvala!

Mi imao skandiko .. nabavili preko ebaya za cca 150 e … zelo dobro se je odnesel

najbolj podoben je temu (očitno vsako leto menjajo modele 🙁 )

http://cgi.ebay.ie/SKANDIKA-KAIRO-SPACIOUS-6-BERTH-FAMILY-TENT-NEW-2010-/310217646046?cmd=ViewItem&pt=UK_SportsLeisure_HikingCamping_Tents_JN&hash=item483a699fde

Mi imamo tega in je super.
http://www.sun-fun.si/slo/katalog/str_sotori/familyvar.htm

Tako kot camper, imamo Outdoor Expert, samo da je za … hm … 4-5 oseb. Smo zaenkrat zadovoljni. Hudega neurja sicer še nismo doživeli. Je pa malo več zabijanja klinov – za tiste, ki s(m) bili denimo prej navajeni majhnih iglujev, ki so bili postavljeni 1-2-3.

Outdoor Expert so res kvalitetni, sam za sestavljat so pa grozni. Tiste palce tlačiš not, kot mal zmešan, smo imeli prej velik boljšega, kar se sestavljanja tiče, pa je bil en no name.

nič niso grozni, palce so en dva tri notri, sam pravo taktiko moraš ubrat, pa prvič probat doma sestavit, da se glih na morju ne učiš :)))

4 leta ga že sestavljamo, najmanj 6 x na leto, tako da se nimam za kakšnega vajenca.

katerega pa mate? kakšna slikca?

tudi mi nimamo nobenga problema pri sestavljanju, sem ga zgoraj malce opisal in slikco nalimal

Mi imamo raje poč.prikolico za 6 oseb)))

Hvala vsem za odgovore, čeprav pozna zahvala :).

Sem jih pregledala, še najbolj se mi dopade skandika, po mnenju sodeč je ok, tako da ga bomo kar kupili.

Hvala!

New Report

Close