Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri sušilni stroj za perilo kupiti

Kateri sušilni stroj za perilo kupiti

do 500 €

Bosch s toplotno črpalko, že serija 4 je ok

beko

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Prodajam belo tehniko že 25 let

.https://youtu.be/sim_mQsQo5k?si=-B-75v8_TLEENEK1

Mi imamo beko. Pri nakupu susilnega stroja, obvezno upostevajte velikost bobna pri pralnem stroju. Da ne bi imel pralni stroj vrcjo kapaciteto kot susilni.

Glede na to, da imate limit do 500eur, bi se našel kakšen Bosch, samo nevem kakšno kilažo sušenja potrebujete, kakšen Beko s toplotno črpalko bi se tukaj našel do 8kg, glede na vaš limit. Samo ne kupujte Candy… znanec dela na servisu in mi je marsikaj zaupal glede omenjene znamke. V njihov razred še spadata Hoover pa Whirlpool. Še Gorenje sušilci so vredu proti Candyu.

Kondenzacijski, obvezno. Žal so sušilni stroji vedno večji po dimenziji, kot pralni stroji. Nerodno je,.ko sušilec postaviš gor na pralni stroj, vmes rabiš leseno šolo.  Pa kapaciteta sušilca ni večja od kapacitete bobna pralnega stroja.

Miele. Ampak je 5 x 500€ potrebnih. Dela pa tudi 5x bolje kot ostali.

To je najbolj nepotreben aparat v gospodinjstvu.

Če prideš iskat, ti šenkam mojega Whirpool. Takorekoč nerabljen, star 10 let.

Miele crknil povštirih letih delovanja samo pozimi.

serviser pactotalno nesposoben. Trikrat ga je prišel gledat pa še takrat ni vedel zakaj ne dela.

Odgovor na objavo uporabnika
Pika126, 24.11.2023 ob 07:18

Kondenzacijski, obvezno. Žal so sušilni stroji vedno večji po dimenziji, kot pralni stroji. Nerodno je,.ko sušilec postaviš gor na pralni stroj, vmes rabiš leseno šolo.  Pa kapaciteta sušilca ni večja od kapacitete bobna pralnega stroja.

pri nas kaj drugega, ko kondenzacijskih sušilcev itak ne prodajajo. evropske hiše nimajo odvoda za vlažen zrak, tako kot v ameriki, da bi lahko stroj priključil nanj.

najdi mi sušilni stroj pri nas v trgovini, da ni kondenzacijski. opcija je samo, ali ima samo kondenzacijsko posodo, ali tudi možnost speljave kondenzirane vode v odtok. medtem, ko ameriški sušilci večinoma nimajo možnosti kondenzacije vode, ampak morajo vlažen zrak odvesti na prosto.

jaz sem imela najprej candy enih pet let v kopalnici. povzročal je grozljivo svinjarijo, ker ni imel dobrega filtra za mucke, kopalnica je bila ves čas svinjsko prašna. zdaj imam beko že 12 leto, dela super.

Roxi, 23.11.2023 ob 20:58

do 500 €

tak da ima garancijo vsaj 5 let. Če pa gledaš porabo…

Čebela_adela, 24.11.2023 ob 10:15

pri nas kaj drugega, ko kondenzacijskih sušilcev itak ne prodajajo. evropske hiše nimajo odvoda za vlažen zrak, tako kot v ameriki, da bi lahko stroj priključil nanj.

najdi mi sušilni stroj pri nas v trgovini, da ni kondenzacijski. opcija je samo, ali ima samo kondenzacijsko posodo, ali tudi možnost speljave kondenzirane vode v odtok. medtem, ko ameriški sušilci večinoma nimajo možnosti kondenzacije vode, ampak morajo vlažen zrak odvesti na prosto.

jaz sem imela najprej candy enih pet let v kopalnici. povzročal je grozljivo svinjarijo, ker ni imel dobrega filtra za mucke, kopalnica je bila ves čas svinjsko prašna. zdaj imam beko že 12 leto, dela super.

To je res problem najti – namreč stroj z odvodom za vlažen zrak. Enega sem našel pred leti za pri starših, ker imata izdelan odvod zraka in je tako bistveno bolj komot kot odlivanje. Priklop oz odvod vode v vodovod pa v tistem prostoru ni izvedljiv. Ko ga bo treba zamenjati bo muka spet najti kaj takšnega.

rok-1, 24.11.2023 ob 12:13

To je res problem najti – namreč stroj z odvodom za vlažen zrak. Enega sem našel pred leti za pri starših, ker imata izdelan odvod zraka in je tako bistveno bolj komot kot odlivanje. Priklop oz odvod vode v vodovod pa v tistem prostoru ni izvedljiv. Ko ga bo treba zamenjati bo muka spet najti kaj takšnega.

Tud mi mamo takega. Je ze star in bogi ampak dela. Kondenzacijskega nocem, vidim pri tasci kolk enga cirkusa in non stop se kvari. Samo ne vem kje kupi novega!?

Pravkar – cca mesec nazaj – sem kupil Electroluxa. PerfectCare 700 sušilec. Zelo zadovoljen, dobro se obnese – in ima 5 let podaljšane garancije – oz jo avtomatsko priznajo, če je kupljen do konca tega leta.

Anonimno 10651, 24.11.2023 ob 13:01

Tud mi mamo takega. Je ze star in bogi ampak dela. Kondenzacijskega nocem, vidim pri tasci kolk enga cirkusa in non stop se kvari. Samo ne vem kje kupi novega!?

Žal tega tudi sam ne vem. Bo treba povprašati pri vseh prodajalcih, pa se menda kje kakšen najde.

eh, kaj nisi to že zadnjič spraševala.    me nse to več ne da.   gorenje za največ kil in  največja vrata.

Krarstein – made in Germani 304 €  z free dostavo in plačilom po povzetju.

Imam enako vprašanje kot avtorica, le da nisem omejena s ceno. Raje bi seveda plačala manj, ampak za boljšo kvaliteto sem pripravljena plačati tudi več.

S katerimi sušilci ste vi zadovoljni (firma po možnosti še leto/serija izdelave)?

S katerimi imate slabe izkušnje? Kakšne so dobre in slabe strani vašega sušilca oz. sušilcev, ki jih poznate?

Pred leti smo imeli LG. Na živce mi je šlo, da se po koncu programa ni ugasnil, ampak je imel neko funkcijo premetavanja oblačil po stroju, da se ne bi zmečkala. Tega se ni dalo izklopiti, bilo pa je glasno in moteče. Nisem mogla zvečer recimo zvečer vklopiti sušilca in iti spat ter perila pobrati iz stroja zjutraj, ker me je tisto glasno premetavanje oblačil zbudilo.

Imajo vaši stroji tudi to funkcijo in ali se jo da izklopiti?

Do 500? Hmmm, Miele sem pravkar kupila s toplotno. Super je.

Tisa_R007, 24.11.2023 ob 15:18

Imam enako vprašanje kot avtorica, le da nisem omejena s ceno. Raje bi seveda plačala manj, ampak za boljšo kvaliteto sem pripravljena plačati tudi več.

S katerimi sušilci ste vi zadovoljni (firma po možnosti še leto/serija izdelave)?

S katerimi imate slabe izkušnje? Kakšne so dobre in slabe strani vašega sušilca oz. sušilcev, ki jih poznate?

Pred leti smo imeli LG. Na živce mi je šlo, da se po koncu programa ni ugasnil, ampak je imel neko funkcijo premetavanja oblačil po stroju, da se ne bi zmečkala. Tega se ni dalo izklopiti, bilo pa je glasno in moteče. Nisem mogla zvečer recimo zvečer vklopiti sušilca in iti spat ter perila pobrati iz stroja zjutraj, ker me je tisto glasno premetavanje oblačil zbudilo.

Imajo vaši stroji tudi to funkcijo in ali se jo da izklopiti?

nabavi pametno vtičnico in si jo sprogramiraj, da se izklopi ob neki uri, če ne moreš izklopit tega.

Čebela_adela, 24.11.2023 ob 15:37

nabavi pametno vtičnico in si jo sprogramiraj, da se izklopi ob neki uri, če ne moreš izklopit tega.

Pameten nasvet, hvala :). Imaš tudi kakšen nasvet za sušilec?

Omenjenega LG-jevega namreč nimamo več in potrebujemo novega.

Tisa_R007, 24.11.2023 ob 15:49

Pameten nasvet, hvala :). Imaš tudi kakšen nasvet za sušilec?

Omenjenega LG-jevega namreč nimamo več in potrebujemo novega.

Miele sem ti napisala, kaj ne razumeš?

Preverjeno dober, 24.11.2023 ob 16:00

Miele sem ti napisala, kaj ne razumeš?

Super, hvala 🙂 Kateri model imaš? Koliko “piska”, ko konča?

New Report

Close