Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri termo ločnek za kavo priporočate

Kateri termo ločnek za kavo priporočate

Letos sem si kupila že tretji lonček za kavo.

Vsi trije so za en drekec pekec.

Puščajo.

Po enem tednu popusti pokrov.

Ko odšraufaš pokrov in hočeš pit je vse mokro…

Kar nekaj…

Kateri termo lonček priporočate?

Hvala!

V ameriki. Kava se pije doma ali v sluzbi, iz skodelice ali loncka

Ha ha…tako se na hitro naslov prebrala: ” katero terno od locenk za na kavo”🤣😃😅😁😀

Termo skodelica Gibam se zase

Poglej, lepa in super kvalitetna

Kaj pa pricakujes od loncka?

Da bo po 12 ur zadrzeval toploto? Bos kofetkala v avtu, sluzbi, na terenu? Da je enostaven za uporabo, torej samo pograbis in pijes ali da odpiras pokrove in tesnila?

Ker ni nekega magicnega all-in-one loncka. Ce hoces, da tesni in dolgo ohranja toploto, vzames termovko. Je pa malo packanja, ko odstranis pokrov, seveda, kondenz dol stece.

Teh lonckov in termovk imam nebroj, v avtu se mi najbolje obnese Snow monkey Enjoyer (caj ostane topel cca. 4 ure), loncek se ne prevrne med divjo voznjo, ni pa popolnoma zaprt (lahko pa za 2€ dokupis pokrov z drsnikom). Pokrov je kar dobro pritrjen, verjetno se ne bi nic polilo, ce poln loncek obrnes na glavo.

Noben lonček. Ne bodi kmetica in pojdi lepo v lokal na kavo

Rabim za v avto in na pisalno mizo. Tak da ga pograbiš in piješ brez packanja. Šalce ne morem imet, ker nimamo čajne kuhinje, z avtomata kave pa ne mislim pit.  Ne gre se mi toliko za ohranjanje toplote, kot to, da v redu tesni, stoji stabilno na mizi Gostilna odpade, ker je nimam v bližini.

Enkrat do dvakrat na teden si vzamem na Petrolu coffe to go in potem uporabljam tisti lonček dokler ga ne raztrančiram.

Kavo si ponavadi stisnem doma na kafe mašinu zjutraj in dam v navadno termovko.

.https://www.mimovrste.com/termovke/rosmarino-termo-loncek-za-kavo-350-ml-roza

Ne pušča.

Odgovor na objavo uporabnika
gsd, 07.12.2023 ob 10:41

Rabim za v avto in na pisalno mizo. Tak da ga pograbiš in piješ brez packanja. Šalce ne morem imet, ker nimamo čajne kuhinje, z avtomata kave pa ne mislim pit.  Ne gre se mi toliko za ohranjanje toplote, kot to, da v redu tesni, stoji stabilno na mizi Gostilna odpade, ker je nimam v bližini.

a avtu ni varno piti, saj ti zmanjša pozornost. V službi pa si tudi vzemi tisto sekundo, da v miru popiješ kofe.

24 bottles, edini ki zares drži. In njihove terovke in posode tudi.

https://24bottles.com/collections/travel-tumbler

New Report

Close