Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri TV program največ gledate?

Kateri TV program največ gledate?

Tisti ki gledate kaj TV, kateri program gledate največ?

Pri nas doma je to SLO 1 (dnevnik, odmevi, otroški in mladinski program, filmi ob sredah in odlični dokumentarci), ter SLO2 za kakšen športni prenos.

Bi si upala trdit da odpade na tela dva programa 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Ostalih 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je kak History ali Discovery.
Kako pri vas?

Pri nas večina laufa Minimax ali Nickelodeon, za odrasle pa Cinemax filmski kanali. Naspošno pa TV ni veliko prižgan, prav pride predvsem zvečer. Novice poslušam zjutraj v avtu, dokumentarce pa izbrano po različnih kanalih. Športa na tv ali radiu ne prebavljam.

Nobenega.
Ne spimnim se, kdaj sem nazadnje prizgala tv, pa se to sem prizgala nek glasbeni program.

Pri nas tv gleda samo moz in se on samo sportne prenose na razlicnih programih.

BBC firstkolikor pač gledam TV.
ker so reklame samo in edino med dvema oddajama, vmes pa nič.
dokler je bilo tako tudi na Viasat History-ju, sem gledala pa tega.

Jaz kolobarim med Nova24TV, Discovery Science, History Channel, Viasat History, občasno pa potrebujem malo oddiha, malo pomiritve in takrat gledam živali na Viasat Nature.

Rtvslo, sat1, pro7, national geo, cinestar comedy, arte, discovery..
Ne v tem vrstnem redu.

Informativne oddaje SLO1, filmske programe, BBC občasno….

Jaz gledam Slovenijo 1, Slovenijo dva, Planet tv, potem Avstrija 1 -Orf 1 in Avstrijo 2- Orf 2,
Pro 7, Sat 1, Zdf.

Nadaljevank ne gledam, filmi ali me ne zanimajo ali jih znam že na pamet, zgodovinski dokumentarci so sama ena propaganda in prepisovanje zgodovine, novic ne gledam, športa ne gledam. Pogledam edino še 24kitchen pa na SF kanalu pogledam Star Trek za se odklopit, ostale oddaje na tem kanalu so mi vse grauž. Se že resno sprašujem zakaj sploh imam to TV, ampak se nekako ne morem odločit jo ukinit.

Še gledam. Cinestar programe , Acm in Epic drama.

SLO1 največ, od tujih HTV1 in 2, NG, kakšen HBO, FOX…
POPTV skorajda ne gledam več (pa sem ga včasih kar gledala), ker nimajo nobenega programa zvečer.

Gledam enako rtv Slovenija 1 in Rtv 2, pa nemške kot so Pro 7, Sat 1 , Zdf, Orf 1 in Orf 2, Epic ,
Cinestar 1, ter 2, pa še Cinestar Fantasy , Amc. Nekoč ko smo še imeli v paketu tudi Hrt 2 sem spremljala redno obadva hrvaška kanala Hrt 1 in Hrt 2, sedaj seveda bolj redko Hrt 1 .

Pri nas doma gledama z mojim:
– rtv 1,
– rtv 2
-zdf,
-orf 1 in 2
– sat 1
nemški Pro 7,
-epic,
-fox programe
-cinestar programe

Gledam vecinoma slo 1 in slo 2 ter pop tv. No pa vcasih hrt. Pa tudi kak tuji program.

Športa pri nas ne gledamo.

Gledamo pa RTV SLovenija, POP TV, Kanal A, Epic Drama, filmi na Cinestar.

Največ SLO1 in SLO2, potem pa krožim še med POP (in njihovimi) pa FOX (vse variante), Cinestar ali Cinemax, nimam pojma, Diva, TV1000.

Zdaj veselo gledam Severna obzorja.

Največ filmski programi, na SLO1 filmi, studio city, intervjuji Ksenije Horvat in Miše Molk, razni dokumentarci, tudi kakšna serija kdaj pa kdaj, občasno dnevnik in odmevi, na SLO2 šport, kolikor ga še je. Šport tudi na eurosportu in drugih športnih programih. BBC Earth ima včasih dobre oddaje in ArteTV. Občasno kak film ali dokumentarec na HRT, tudi kvize imajo odlične.

Fox Crime kakšnih 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Pa SCI-FI
Discovery
Viasat History in History Ch. 1 in 2.
Euronews
POP
SLO1

ID xtra, hgtv, tlc

Noben. Ne gledam tv. Netflix in partis. 🙂

Gledam fox, cinestar, tv 1000, tlc, kakšen film na slo1,2.

največ kakšen viasat nature, id, CI, history, discovery, vh1, iconcerts, travel….

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

TLC.
Amiše, Plathove, 300 -kg življenje, Stacey in Darcy, 90 dni do poroke, Mali ljudje v velikem svetu, Žene -sestre…Torte…Ciganske poroke.. in na DISCOVERY – Lovci na hiše,

Največ gledam Nova24TV, sploh oddajo Kdo vam laže, ne zamudim niti enega dela in vedno me spravijo v smeh.

TV sem začela spet gledati ko so ponovno predvajali Esmeraldo (aplavz za planet tv) sem že pogrešala mehiške nadaljevanke, upam, da ponovno predvajajo več odličnih starih mehiških telenovel. Potem pa tu so ID, Viasat History, včasih pa HBO in slo1,2. To je vse. POP tvja nikoli več, same bedne turške serije. Za kozlat.

New Report

Close