Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kateri vam je bolj fukabilen: Jan Plestenjak ali Blaž Švab?

Kateri vam je bolj fukabilen: Jan Plestenjak ali Blaž Švab?

Slikce spodaj:

Jan Plestenjak s svojo Tino romantično v Brdih - Domači trači - Govori.se

Jan Plestenjak

Modrijan Blaž je postal očka - Slovenske novice

Blaž Švab

Za poleti bi bil dober Jan, za pozimi pa Blaž.

Nobeden od teh dveh. Plestenjak je sicer res velik a trditev, da velikost ni vse  pri njem drži.

Ta dva na voljo?? Tu se Murko zmaga..

Žal nobeden od vseh treh naštetih do sedaj.

Nisem Plestenjaka fenica, a ob tej izbiri bi se odločila zanj.

Drugače pa Golob, Nemec, Kralj Cigler, mogoče tudi Mitja Ferenc.

kdo bo za pijačo dal, ko umrl bo starševski čvek

Odgovor na objavo uporabnika
Prvi, 05.12.2021 ob 11:05

Nisem Plestenjaka fenica, a ob tej izbiri bi se odločila zanj.

Drugače pa Golob, Nemec, Kralj Cigler, mogoče tudi Mitja Ferenc.

Kaj pa prva dva delata v tej družbi?

Jan ima strašno smolo v ljubezni in izbiri ženske. Vedno se slika zraven blond nastavljačic, to ni za njega. On rabi pametno damo ob sebi, ne pa fufike iz naslovnic za Suzy, pa Lady … Sem in tja je kakšna pesem izjemno lepa, bolj kot to pa ima fant zelo poglobljen vidik na svet in življenje.  Sploh kar se tiče očeta in njegove smrti. Ne spušča se v afere in spletke, kar je plus.  Meni je Jan ko dobro vino, starejši je boljši je 😃 ko je bil še mlad, se je utapljal v žalosti in begal, zdaj si je naredil izjemno kariero, vsaka čast.

Blaž definitivno ne.

Jan dosti slabše izgleda sedaj, izpit, ostaran. Pa tudi to kar ena pravi da ima strašno smolo v ljubezni? No ja, jaz pa mislim da njega punce glih najbolj ne privlačijo. Glede na svoja leta pa naj poišče eno zrelo gospo, tudi on ni najmlajši. Če ga ženske sploh zanimajo, to je bolj vprašanje. Ne vem pa kje ste našli Blaža, kaj je na njemu seksi?

Nobeden.

Jan bo ostal samski.  Slabo izbira zenske, ima tak vzorec.    Blaz pa ima druzino in ljubkega sincka Leva.    Oba odpadeta.

Nobeden. Jan je poden od moškega, samovšečen, nezanimiv, zoprn, Blaž pa kot ena poskakajoča bolha.

Moški jugo korenin pač niso privlačni.

A tretje izbire ni?

Nobeden od teh dveh.

Meni mi je najbolj fukabilen Luka Basi.

. https://youtu.be/nh0x2ThTQ9I

oba bi. sta pa najmanj biseksualna.

Anže Šuštar.Lep do konca.Res lep !

New Report

Close