Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri vitamin D3 preverjeno?

Kateri vitamin D3 preverjeno?

Tega je toliko na tržišču in se lahko hitro nategneš.
Katerega jemljete, da je preverjen in ne samo promoviran?

od Krke, 1000.

Jaz sem ga kupila v lekarni da bo ja nekaj 4 tisoč enot vsak drug dan sem jemala kot je rekla v lekarni..v začetku novembra začnem pa mislim kako je to zdaj nekaj.
Malo pred božičem dobim visoko vročino..zdravnik me pošlje na test seveda pozitivna na covid..celih 6 dni sem imela vročino in grozen kašelj pa še zadihana sem bila…drugače sem na splošno redko bolna mogoče enkrat letno..ker vsak dam jem sadje in zelenjavo in ta D3 bo romal v smeti ker je pomoje vse skup nateg da spet nekdo lepo zasluži.
Ko boste prišli v stik z virusom boste zboleli pa če jemlete ta D3 ali ne.

Tud jaz sem ga že prej redno jemala, pa sem tudi zbolela. Je bil pa potek zelo blag, a utrujenosti kar ni konec.

Znamka Healthy Origins ima v praksi dokazano mocno delovanje, ker smo si izmerili D vit pred zacetkom jemanja in po koncu 5 mesecnega delovanja, ko je bil nivo D vit v krvi nadpovprecno visok (doma smo jemali 5000 enot).

https://healthyoriginseurope.com/collections/antioxidants

Izberi pa nizjo dozo, pozimi 2000, pomladi in jesebi pa max 1000 enot in jemlji max 3 do 4 mesece, ne jemlji 5000 enot , da ne dobis kalcinacij. Dokazano pa preprecuje prebolevanje tezke oblike korone, ker preprecuje vnetja v telesu, ki so krivec za tezko smrt.

Mi jemljemo Oleovit.

Mogoče zaradi d vitamina nisi pristala v bolnici ali na respiratorju, kaj veš kako bi bilo če ne bi jemala. Imamo pa večinoma vsi v zmernem pasu pomanjkanje d vit. v zimskem času, to je dokazano. Še največ ga imajo skandinavci, ker je tam dodan kosmičem, mleku itd.

Kupuj na spletu

Uporabljam le avstrijski Oleovit predpisuje revmatolog na recept ( upravičeno).

Oblika vit D3 ( to je pravzaprav šele predvitamin, ki se v jetrih pretvori v pravo obliko za telo) v oljni razstopini je najblj učinkovita, oziroma v taki obliki, da se v jetrih najhitreje preoblikuje v za telo primerno in pravo obliko vitamina D in tudi v čimvečji taki količini tudi absorbira.

New Report

Close