Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kateri vložki kot Always

Kateri vložki kot Always

Kateri vložki so isto dolgi kot always night? Always mi niso več všeč.

Od DM Jessa. Boljsi kot always. Vec velikosti na izbiro. Jaz sem lani prešaltala samo na tampone in se veliko bolje pocutim!! Ni prinerljivo res. Zelo zadovoljna.

Od DM Jessa. Boljsi kot always. Vec velikosti na izbiro. Jaz sem lani prešaltala samo na tampone in se veliko bolje pocutim!! Ni prinerljivo res. Zelo zadovoljna.

muller 12 kosov

Jaz sem tudi prešaltala na tampone. Me zanima za kdaj pa kdaj.

LIbresse tanki modri. Bistveno boljši od Always. Meni so tudi njihovi roza in zeleni dobri, drugih ne uporabljam.

Meni so všeč liberesse. Dolžina nočnih je 320mm Always vložkov ne uporabljam že 2 leti. Vedno so me “ožulili” pa vonj teh vložkov je odvraten😒

Meni ustrezajo Libresse – vijola Maxi(tadebelejši) s krilci, pa še kar ugodni so paketek 1.50€ 10 kosov v DM, tudi v Mullerju, Mercatorju jih dobiš. Imaš tudi tanke, če ti bolj ustrezajo.
Zdaj če jih rabiš na mesec 4-5 paketkov, pa ni toliko ugodno 😉

Uporabljam Tosamo, Always so tako polni plastike, da me “ožulijo” oz. dobim rdeče izpuščaje.
Libresse naj bi bili prav tako OK.

Ja, večina vložkov me žuli. Sem vzela zdej Libresse night in so kul. Vedno mi uspe vzet night vložke, ki so dolžine normalnih.

Jaz ze leta uporabljam Femino od Tosame. So drazji, ampak bombazni. Dolzine ne morem primerjati, ker Always sintetike ze dolgo ne uporabljam vec.

Tudi twmpone uporabljam njihove Femina.

Uporabljam samo Libresse, odkar so v naših trgovinah
Kadar občasno po sili razmer poskusim kaj drugega, je obupno

New Report

Close