Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kateri vodni sesalec

kateri vodni sesalec

odločamo se za nakup vodnega sesalca…zanimajo ve vaše praktične izkušnje…
na kaj moram paziti?? kaj vam je všeč kaj slabo??
cena in firma

hvala

lp

mihana

Samo ne Delfina.

pr ns doma mamo ghibli.

moje mnenje – vodni sesalci so obupno nepraktični. mama ima igeo, pa ne vem, če jo je v dveh letih štirikrat potegnila na plano. v glavnem je v enem kotu in služi kot zbiralni praha, ne pa sesalnik

delfini, kiti, tjulnji, …

priporočam Hylo, mi ga imamo že nekaj let (iz zdravstvenih razlogov…alergije etc) in je super! kvaliteta je the best, praktičnost tudi…še posebej zadnji model…če ti ni žal dati nekaj več denarja in imeti res uporaben in kvaliteten sesalec, ki služi res dolgo časa…tako kot bi moral… potem mislim, da je Hyla opt. izbira,
lp

Tudi mi imamo Hylo, že več kot 10 let, brez problemov. Le po cca 8 letih smo zamenjali cev, ker je stara dotrajala (počila). Res je sesalec malce večji, ampak odlično deluje.

Sam ne PHILIPS!!! MI smo ga mel pa je takoj crknu!

tudi moji starši imajo hylo že vsaj 15 let. v tem času sta zamenjala cev in posodo za vodo, ker je počila. sesalec dela pa brez problemov in mislim, da se ga splača kupiti.

Poizkusi s Sakuro. Prečisti zrak, sesa, paro ima …

Ravno dva dni nazaj je bil k nam prišel en študent predstavi vodni sesalec sakura. Mislim da je res super, ampak stane pa 593.000 SIT

a mi poveste kje se da videt hylo in kako se kupi

lp

mihana

poizkusite najti potrebne info tukaj: http://www.hyla.net/si/fulfill.php
lp

Ti so edini ta pravi!

Se popolnoma strinjam. Prisegam na globinske klasične sesalce (npr. Vorwerk).

Zakaj nepraktični? Že itak ne uživam v čiščenju, potem pa si naj pred sesanjem še pripravljam sesalec (vodo…), po končanem delu pa ga je potrebno očistiti, posušiti…. Ma ne vem, mene bi minilo sesanje, če bi se samo spomnila na te priprave. Vorwerka samo vzamem in že sesam. Učinkovitost je ista.

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close