Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri vzglavnik, če te ful boli vrat

Kateri vzglavnik, če te ful boli vrat

Lepo prosim za pomoč.

Zanima me, kateri vzglavnik mi priporočate, če imam težave z vratnimi vretenci (operirana).
Doma jih imam že 8, a nobeden ne paše.

Lepo prosim za vaša mnenja, nasvete.

Dormeo, po izbiri.

Če ti jih osem ne paše, potem moraš zadevo vzeti v svoje roke.

En primer:
– običajna blazina potem pa si naredi iz rjuhe, ali brisače ali starega puloverja….rolo.

Sama veš, kaj ti paše. Višje ali nižje ležišče za glavo, opora za tilnik (mehkejši ali trši)….

Če ležiš/spiš na hrbtu, naj bodo blazine in razne role prilagojene tako, da ti bo udobno, mehko in v naravni nastavitvi (ne sme ti glava viset nazaj, ali da imaš preveč dvignjeno).
Enako velja, če ležiš na boku.

Za enkrat jaz ne bi nič kupovala. Naredi si doma primerne ‘blazine’, opore..

V rolo si zrolaj koco in jo poveži z vrvico kot tlačenko.

Tudi jaz imam stalno težave z vzglavniki. Ugotovila sem, da mi še najbolj ustreza spati brez njega, sploh kadar spim na hrbtu ali trebuhu. Če pa spim na boku, si podložim vzglavnik. Najboljši je tak, ki ga lahko malo po svoje prirediš.

Tudi jaz večne težave, en kup vse mogočih, tudi ortopedskih, vzglavnikov. Nič od nič. Sem se vrnila na stare, preverjen prave pernice. Sicer kupila dve oziroma odparala in v enega natlačila še perje drugega in to je to … vsaj zame.

Jaz ima tri blazine. Dve taki fansy in eno staroooo, s perjem napolnjeno. Vse 3 blazine imam rada, ko berem.
Ko pa zaspim – je pa samo ta pernata – si jo tako naštimam, da je to to….hahaha.

LP

Jaz imam sedaj nekaj let iz puha in perja in nimam več problemov. Včasih imam en vzglavnik, včasih dva. Telo se res prilagodi. Kupim jih pa v BTC ju pod Emporium, prva trgovina, ki prodaja malo pohištva, zavese in vse ostalo za dom.

Kaj pa takšna,polnjena s piro?Jaz je ne zamenjam za nič na svetu!

Živjo!

Jaz sem imela probleme z vratom.
Sem že bila gledala tiste ta drage vzglavnike iz spominske pene v nekaj trgovinah, in zaradi cene (>100€) sem, ko sem naletela v JSK (ali kako je že ime trgovini) na enega anatomskega iz spominske pene na akciji za 10 €, sem vzela tega.

Zgolj za probati in eventualno za na vikend odnesti potem.

Meni ta, ki ga ne računam za neko kvaliteto zaradi trgovine, fullll odgovarja.
Rešil je težave z vratom, rameni in rokami (to me je vse boleleo) in po 2ali več letih je še vedno ok.

Kje se pa to lahko kupi?
Bom res vesela tudi jaz, če pridem do nje. LP

Imela enake tezave,dokler nisem kupila dormeo z bambusom vzglavnik,ga ne zamenjam vec,vrat od takrat ne boli vec.lp

če iamš težave z vratom…brez vzglavnika…sem zaradi poškodbe spala eno leto na hrbtu brez vzglavnika poleg tega še trdo ležišče 🙂

Kje se pa to lahko kupi?
Bom res vesela tudi jaz, če pridem do nje. LP[/quote]

Dvorec Trebnik – preko interneta.

pira- eko tržnica

Jaz sem pirine vzglavnike kupila preko spleta, ne vem točno na kateri strani, vem pa, da bi vzglavnike lahko po enem mesecev vrnila, če mi ne bi odgovarjali. Men je zakon. Ga ne zamenjam več.

lp

Jaz imam Hitex Medical, super spim. Sicer sem pa imela težave z obrabo vratnih vretenc.

Vzglavnik polnjen z ajdovimi luščinami. 4 osebe v družini (od tega ena z večjimi težavami z glavo in vratom, po preizkušenih vseh mogočih ortopedskih) ga ne bi več zamenjale za noben denar.

Še boljši kot pirin je tisti z ajdovimi luščinami. Edino na tem se ne potim, polnilo prilagodim položaju vratu. Pri tem polnilu je edino ena prijateljica jamrala, da ga sliši ponoči in ga ni prenašala, drugač pa cela naša družina uporablja te vzglavnike in smo vsi zadovoljni.
Ko potujem, si na hotelski vzglavnik dodam še en majhen 10 x 20 cm, če pa tega pozabim, pa zvijem eno brisači, da mi podpira vrat.

Zelo mehak, nižji ali srednje visok, nikakor srednje trd, noben Dormeo, raje naj bo iz gosjega perja ali česa podonega. Naj se vrat in glava pogrezne vanj kot v sanje.

Vzglavnik z ajdo. Sem ga kupila od slovenskega proizvajalca (vankis.si), predvsem zato, ker bi ga lahko vrnila, če mi ne bi ustrezal. Pa mi. In se ga kupila še mami pa možu. Toplo priporočam.

Mi smo jih doma vzeli tukaj http://www.leticia.si/vzglavniki/[/url].
Imajo zares veliko izbiro in kvalitetne vzglavnike.

New Report

Close