Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri vzglavnik za otroka priporočate?

Kateri vzglavnik za otroka priporočate?

Pozdravljeni,

zanima me kateri vzglavnik za otroka starega dve leti priporočate? Kakega imate pri vas doma in ali ste zadovoljni? Hvala za pomoč.

Lp,
Tea

Jst imam za otroka enega iz Ikee, tak majhen, čisto tanek. Ima obliko, ampak se skor povsem splošči, ko da glavo nanj.

Js mam tega tanovga dormeo bambus.vlakna zelo je dober.

Danes sem prebrala nekaj člankov na temo vzglavnikov v katerih trdijo, da so anatomsko oblikovani vzglavniki škodljivi za tako majhne otroke. Zato sprašujem, ker zdaj več res ne vem kaj naj kupim tamali. Hvala za nasvete.

Lp,
Tea

Danes sem prebrala nekaj člankov na temo vzglavnikov v katerih trdijo, da so anatomsko oblikovani vzglavniki škodljivi za tako majhne otroke. Zato sprašujem, ker zdaj več res ne vem kaj naj kupim tamali. Hvala za nasvete.

Lp,
Tea

Naša ima enega no-name, precej nizkega. Itak pol noči spi obrnjena okrog, tako da ga niti ne rabi… Ko je bila dojenčica, ji ga pa nisem dala. Tudi meni bolj ustreza spanje brez vzglavnika; ga sicer imam, ampak zato, da zvečer bolj udobno berem v postelji 😀

Ne vem pa, kakšna so priporočila za vzglavnike za dvoletnike.

Pri nas do 3 let nista imela vzglavnika, potem smo se pa odločili za tegalehttp://www.spalnistudio.si/products.php?id_product=39&id_es1=97, in jima zelo paše. Je toliko mehak, da jima preveč ne podloži glave da nima preveč dvignjene. Pa Odeja Šk. Loka ima tudi kar nekaj vzglavnikov.

Za dve leti je po mojem primeren tanek vzglavnik. Poglej pri Odeji.

New Report

Close