Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri wc papir?

kateri wc papir?

zanima me kateri wc papir uporabljate? 2, 3 ali 4 slojni wc papir. danes sem prvič kupila 4 slojni wc papir z balzamom in sem zelo zadovoljna (seveda smo ga vsi takoj poizkusili). pred tem smo uporabljali 3 slojnega. baje 4 slojni dlje časa drži. kakšne imate izkušnje vi?

Mi kupujemo 4-slojnega v Lidlu, par centov manj kot 3 € za 10 komadov.

Samo iz ciste celuloze in brez da je potiskan. Običajno tistega, ki je v veleblagovnicah v akciji. Velikokrat pa Violeta.

Najbolj zanesljiv je smirkov papir.

27 slojni, ki ti ob brisanju riti zapoje: Ho, ho, ho, Merry Cristmas.

V WC papirju je 1,5 V baterija, na papirju pa natisnjen Božiček

Serjemo praznično.

Kaj to pomeni, da si za praznike riti ne brišete?
Si izkazujete višji standard in si serete v gate?

…dobro stari Bristol….

Lahko pa rečeš tud: šmergel papir

4 plastni od DMja. Ni drag, pa zelo vpojen.

Sovrazim, ce se mi papir nalima na roko, s katero brisem.

3 ali 4 slojni, a mora biti kvaliteten. In ne, to da 4 slojni zdrži dlje, ne drži … mislim, lahko ja, če boš trgala po en listek, sicer pa ne. Pri nas, s 4 ženskami pri hiši, je poraba nenormalna …

A razumem. Sedaj namesto brisač toaletni papir.

Ja Paloma, ker je domać, a ne ?!

šparov je čist okej (24 rol za 3 pa še neki €). preveč slojni lahk školjko zabaše (prebrano tle gor).

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Saj dvoslojnega lahko uporabiš 4 listke in je potem 8 slojen.
Tudi školjka se ne zamaši zaradi dvo, tri, štiri slojnosti ampak koliko papirja zmečes v školjko.

Uporaba. Troslojni x zloženo po tri lističe /je skupaj 9 slojev/ x min. 4 brisanja.
Po srasnju umivanje anusa.

Jst si ga itak tok odrolam, da sloji sploh niso važni.

Ali se samo meni zdi ali je WC papir res, res drag? 4,29€ za WC papir, potem pa akcija, 2,57€ – za 10 rolic. To je samo en primer. Ampak a se sploh najde WC papir pod 2€ za 10 rolic?

To s sloji nikoli ne bom razumela. Toaletni s kamilico ima npr. 3 sloje – ki pa so tako tanki, da še za enega ni. Natur Forest je prav tako 3-slojni, pa je vsaj kaj od njega. Kakšna merila so to?

Že dolgo časa kupujem Natur Forest in to takrat, ko je -25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kupon. Do 2€ dam za 10 rolic, še to je preveč.

Najbolj zanič papir mi je Paloma, vse ostalo je ok.
Kupujem 3-slojni papir, največkrat v Hoferju, tudi Zewo, kadar je kje v akciji.

Vedno Palomo, nedišečega, ponavadi troslojnega.

Za doma kupujem v lidlu tistega v plavi pakungi z ovčko…na šihtu mamo pa socialni enoslojni roza šmirgl, takega si ponavadi v lepenki tržič lahko menjal za odpadni papir 😀

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Kupujemo trislojnega, štiri slojni je predebel, se še obrisati ne moreš normalno.

2 x dvoslojni je 4 slojni

Dj časa ne drži, ko ga daš na rit 🙂

Je pa res, da ga manj porabiš – max 3 papirške na veliko potrebo jaz. Pa uporabljam še moker WC papir.

Uporabljam: ZEWA ali pa Scottex,nebarvanega in nepotiskanega in neodišavljenega ( čimamnj dodatne keminje)L; moker WC papir pa blagovno znamko od Mullerja ( mandelj), ali pa Tempo ( aloe vera).

Pri nas imamo Catalano new flush wc školjke – tornado vrtinec izplakovanje, še boljše kot japonski TOTO, najboljša školjka v 25ih letih, kolikor imam svoje gospodinjstvo ….

Uporabljamo 4 slojni WC papir -a zelo malo ga porabimo ker gresta samo max 3 papirčki na veliko potrebo. Pa enega mokrega še prej.

New Report

Close