Kateri zdravnik v ZD Sentvid
Sam ne k Prici. Ta zenska je osorna, vzvisena, se kr neki spravlja nate, ne jemlje resno, dobesedno moras prosijaciti za napotnice. Mogoce je samo do mene taksna, ampak vedno ma surlo do tal, ce se pri diagnozi zmoti se niti ne opravici kar je pa najhuje da se potem spravlja nate. Pomoje je to njen nacin, da se znebi pacientov, ki jih ne zeli imet. Poslusa pa itak ne. Gleda te ko tele v nova vrata. Tko da res ne vem a nima pojma, al se dela neumno. Komaj cakam da pretece leto da grem stran od nje. Prov vedno me spravi v slabo voljo.
O Prici tole: Arogantna, res moraš prosit za napotnice. Pred časom sem imel izredne težave s srcem in visokim pritiskom. Menjala tablete kot bonbone in seveda ni bilo u redu. Po ponovnem obisku se mi je zavrtelo seveda pritiska 210/160 in podrl pol ordinacije. Po njenem predhodnem komentarju: mal mate visok pritisk. Seveda se je ustrašla in takoj rešilec in urgenca kjer sem gnil 10ur. Napotnice seveda prosit in dejansko udaru po mizi če ne dobim napotnic grem k predstojniku. In seveda otroško napisane napotnice. So se mi povsod smejali kdo je to napisal. In seveda prošnje za tablete. Napišem mail, po enem tednu nobenga odgovora. Nato pišem zakaj ne odgovorijo. Odgovor: se je mail očitno zgubil. Ja krasno. In seveda napad iz njene strani. Kaj si mislm, da sm bil pri njen 29 krat. Moj odgovor: Očitno ste pozabil na moje težave. In potem spet napad z njene strani, dokler nisem napisal pridem h vam da se osebno pogovoriva ker tole ne pelje nikamor. In seveda potem vsa prijazna itd. Zato iz mojih izkušenj jo odsvetujem. Arogantna, gleda te grdo, obnašanje neprofesionalno in še in še.
Desperadodajka, 24.11.2021 ob 10:17
Ravnozemljaši spet iščete neke zarote. Vsi zdravniki so enaki, ker pripadajo isti stroki. Na Facebooku ste študirali medicino in zdaj mislite, da veste več od onih, ki so študirali na fakulteti. Zaupajte stroki!
Radodajka, ti pa res ne dihtaš.