Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero avtošolo izbrati?

Katero avtošolo izbrati?

Zanima me, katero avtošolo/inštruktorja v Ljubljani priporočate ali pa odsvetujete?
Lep pozdrav in hvala za vaše odgovore!

Bova lahko imela se kaksno dodatno uro prakse na zadnjih sedezih 😉

Naši trije mulci vsi delali v avtošoli Ježica.
Naredili vsi trije v prvem poskusu.
Imen inštruktorjev pa ne vem.
En je imel eno blond gospo.

Tudi jaz priporočam Ježico, odsvetujem pa Blisk.

Mogoče Brulc? Moj bratranc dela pri njih. Prav da so ok, vsaj ta inštruktor ki ga ima on. Ima pa baje full kandidatov.

Imamo zelo negativno izkušnjo z avtošolo Šmarca iz Domžal. Nabiranje ur kolikor se le da. Vožnja 1x do 2x tedensko. Včasih tud teden ali 2 sploh nič. Inštruktor zadirčen. Zamujal na vožnje. Naročil 2 na isto uro in enega kandidata poslal domov ker je mel tisti dan že poln. Zanima jih le denar. Kakovost njihovega dela jih ne zanima. Močno odsvetujem obisk te avtošole. Nam je pošteno žal da smk prestopili njihov prag.

Mene pa zanima s koliko ur v povprecju naredite izpit tisti, ki ga opravljate v ljubljani. Prihajam iz celja in v ljubljani studiram. V kratkem bom zacela delati izpit za avto in se odlocam ali bi ga opravljala doma, v celju ali v ljubljani. V celju opravijo povprecno 33 ur voznje da pridobijo ozpit za avto. Kako pa je v ljubljani?

Za ure ne vem, povprecno se pa izpit naredi v drugem poskusu.

Če nimaš dovolj informacij na CELOTNEM spletu, ti dobronamerno priporočam, da si izpit

KUPIŠ…….

Kolikor vem imajo v Ljubljani ponavadi po 40 ur preden jih inštruktorji napotijo na prvo izpitno vožnjo. Itak v prvo običajno ne naredijo ker nekaj vedno najdejo. Pa je treba plačati še 5 ur. Ne priporočam izpita v Lj. Imajo polno oderuških avtošol.

Jaz isto priporočam nekaj izven Ljubljane, npr Kočevje!
Na pamet se naučiš par ulic in narediš izpit z 20 urami. Res se boš potem malo lovila po večjih mestih, se parkrat zabila, povozila pešca ali kolesarja; ampak nič zato: vaja dela mojstra…

To je pa čist različn, odvisn tud od tega a ti že vsaj mjčkn obvladaš avto al sploh nič, odvisn od tega kolk hitr poštekaš kaj….eni ga nardijo s cca 30 urami, eni tud 100 ur, eni so na poligonu 1 uro, eni tud po par dni predn gredo prvič na cesto.

New Report

Close