Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero barvo za lase?

Katero barvo za lase?

S katero znamko barv ali prelivov za lase ste zadovoljni?
Bojim se kupit nekaj na blef, ker sem si že enkrat z eno tako poškodovala lase, da so bili suhi kot slama – KATASTROFA!!
Lahko je tudi preliv; rabim nekaj, kar bi lase malo poživilo (jim dalo lesk) in prekrilo sive lase na temenih.

Hvala za mnenja.

in dobra novica, barve so v Sparu in Tušu za 5

ne gre toliko za par evrov več ali manj, najpomembneje mi je, da lasje po barvanju ne izgledajo kot slama.

Jaz vem samo, da kana ali barvni šampon ali preliv ne poškodujejo las. Pa loreal exellence tudi ne. To sem že probala. Drugače pa, če nočeš slamnatih las en teden po barvanju nanesi masko na glavo in striži konice stran. Drugače so slamnati lasje predvsem, če so dolgi in barvani z 9 ali celo 12 odstotnim, saj veste čim.

Jaz rabim moder ekstra blanž in 6{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} razvijalec pa mi ne skuri las. Najbolj lase uniči frizer ali pa, če rabiš 11{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} razvijalec. To je premočno. Drugače pa annyer tisto z zlatimi lasmi ali pa palete de luks. Samo nisem siva. No par las navrhu glave ne štejem.

Jaz bi ti predlagala Sante barve.

Kje pa se kupi kana? Kako se nanese. Imam sicer temne, skoraj crne lase, pa po malem sivim. Hvala

Keune barve so zakon!

Prava kana je rdeča ostalo je pa škart. No če te vseeno zanima poklči v živa center in reci naj ti dajo na telefon gospo Korez. (01) 436 46 71 je številka. Brez problema ti bo poslala črno kano in še profesionalen nasvet boš dobila. Me tako ali tako vržemo na glavo vse kar najdemo pa naj bo loreal ali palette.

Kaj pa je narobe z zdravimi sivimi lasmi? Siva barva zna biti prav lepa barva.

Sploh ni res! Kana je res rdeča, prav tako pa obstajajo naravne sestavine s katerimi to barvo lahko spremeniš. Npr. indigo dodaš kani, da je barva rjava rdeča, če želiš, da je barva samo rjava kani in indigu dodaš amlo ipd. Pri Zakladnici narave imajo brezplačna predavanja po Sloveniji o uporabi prave naravne kane, indiga, amle, sene itd., svetujo pa tuid posamezniku kako naj te sestavine zmeša, da bo približno dobil želeno barvo. Kar je bistveno je, da s temi barvami neguješ lase, da so lepši, svetlikajoči, močnejši, gostejši …

Kako torej pobarvati s kano sive lase, da bodo spet rjavi?

Kako torej pobarvati s kano sive lase, da bodo spet rjavi? Za ostale tako ali tako vem kako.

v Mullerju in v DM-u.
je v obliki praška, misli, da se jo zmeša z vodo.
jaz sem si enkrat “pobarvala” lase z njo. ena sama NEZNOSNA SVINJARIJA je bila z njo. zjebali so se kopalniški elementi, ker se ni hotla sprat z njih, na glavi cela packarija, kot da bi si dala zemljo, pesek, blato ipd. nemogoče za sprat dol, efekta pa nobenega!!!! poznalo se ni popolnoma nič, kot da si ne bi naredila nič.
ODSVETUJEM ZELO.

Pazljivo s kano,meni je uničila lase. To naredi oblogo okoli lasu, barva pa prodre V las. In ravno zaradi te obloge moj las “ni dihal”. Pa še znebila se je nikakor nisem, da ne govorim, da mi odtenki niso ravno všeč. Pa še problem je potem, ker navadna barva ne prime čez. Pa še sama packarija je to in preveč časa uzame.
Sedaj se barvam s Subrino, preizkusila sem ogromno barv in mi ta res odgovarja. Tista iz ilirije, ko kupiš barvo in razvijalec posebej. Se minimalno izpira, za razliko od ostalih in lesk las ostaja.
Je pa predvsem pomembna nega PO barvanju in vsakem nadaljnem pranju. Šampon nanašam le na lasišče in ne po celotni dolžini las, na konice pa izdatno količino balzama katerega pustim učinkovati 3 minute. Uporabljam pa Alfaparf šampon in balzam, eden najboljših šamponov zame.

New Report

Close