Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katero blagovno znamko brisač za kopalnico? peščena barva

katero blagovno znamko brisač za kopalnico? peščena barva

odločila sem se zamenjati vse brisače doma – hočem vse enake, peščene barve. katere svetujete? svilanit, vitapur, momax?

Jysk – dražje iz ponudbe, počakaš na kakšno znižanje …

slovenske … da ne podpuraš nekih brezveznikov, ki delajo za 1€/dan

Če pa kje, mi je pa pri brisačah znamka popolnoma nepomembna. Včasih sem imela kar nekaj Svilanitovih (ki so bile skoraj edine kvalitetne), ampak sčasoma so tudi postale trde in grobe. Zdaj jih imam nekaj iz Ikee, nekaj iz Jyska, nazadnje sem kupila dva kompleta v Hoferju. Vse so v redu.

Od straih so mi vse odlicne, naj bo Svilanit alo noname, od novejsih so pa vse zanic, moras jih 20x oprat, preden jih das v uporabo,naj bodo Momax, Jysk, Kik, Ikea ali Svilanit!

Ravno danes sem gledala ene v Primarku, na otip se niso zdele slabe, bom kupila dve, da probam.
Drugace pa bi bilo morda fajn dobit kake hotelske, te so vedno super, samo ne vem kje jih kupit.

Bistvo je v gramaturi in ne v znamki. To, kar želite, je gramatura 550/600/630 g/m2. Sam kupujem od Floringo ali Lexington (hotelska ponudba). Do sedaj vedno zadovoljen.

npr.: https://www.frottee-welt.de/saunatuecher-kilts/badelaken-first-class-rot-100x180cm

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

kaj bo naslednje vprašanje, katera blagovna znamke fukcote?

Lepooka kupuje pri Abaude, Paris.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

kaj bo naslednje vprašanje, katera blagovna znamke fukcote?
[/quote]

Lepooka kupuje pri Aubade, Paris.

Vossen, mislim da so avstrijske, so kar dobra kvaliteta. Imajo jih v Lesnini in verjetno še kje. Res pa niso najcenejše…
Svilanitove so delane v Turčiji, ampak na pogled tudi delujejo v redu.

Turški bombaž je zelo kvaliteten. Iz Turčije sem mami prinesla brisače. Po 30 letih uporabe so edine brisače, ki so še vedno videti v redu.

hočeš reči, da je bil kvaliteten pred 30 leti.

New Report

Close