katero cepivo bi izbrali?
To vprašanje zdaj izpade kot… grem v trgovino katere bonbone bom izbrala.?
Cepivo postajajo bonboni ali torbica v smislu ej jaz imam ysl, jaz pa gucci, sosedov pepi je pa chanelovo vzel… Adijo pamet. Govorimo o testnem cepivu in ne o torbicah. Kako bos izbral cepivo, saj o njem ne ves nic in se ne spoznaš.? Cepivo postaja nova modna muha. :))
Nobeno, razen Čoko Pikota. Kako mRNA, pa dobro ljudi moji dragi ljubi, vem da so vas izmaipuliral, prestrašil, ne tega sprejeti, kaj vam še ni jasno kam gremo?
Informacij in časa ste imeli več kot dovolj da ukapirate, zdaj pa ignorirate.
Nehajte, prosim vas.
Cel svet gre v napačno smer, le peščica je prebujena do konca, in vidi kaj se dogaja, in dajemo maximum da bi vas usmeril, sej nič slabega nobenemu nočemo, nobenega interesa le MIR hočemo.. Ma vas bojo iskoristi za svoje cilje, zavedajte se tega, ljudi moji dragi ljubi…ne delajte tega….
Ne poznate manipulante, prevarante tak kot jaz, to vam samo lahko povem….
Prosim vas, dobro razmislite.
Za nobeno še ne ve, loterije se pa ne mislim iti, dokler so to poskusna cepiva. Mi je jasno, da nas bodo za kazen ker nočemo biti poskusni zajčki, onemogočali na vse možne načine. Ne tja, pa sem ne smeš, pa to je prepovedano… Toda imam že zadosti težav z zdravjem, me je minil pogum.
Mislim, da me covid manj ogroža kot slabo raziskano na hitro skupaj zmetano “cepivo”.
Ja saj zato bi edino prišel v poštev Sputnik, ki je narejen na bazi cepiva proti eboli, ki so ga Rusi nepretrgoma raziskovali in testirali 10+ let. Ampak glih za Sputnik eu najbolj mečka in ga bo najverjetneje zjebala ((( Bodo naredili vse da Ruse blokirajo, pa tudi če prebivalstvo in gospodarstvo pocrka (((