Najdi forum

Splash Forum Koronavirus katero cepivo bi izbrali?

katero cepivo bi izbrali?

Če bi se cepili … s katerim cepivom proti Covidu-19 bi se cepili, če bi lahko izbirali?

Sputnika.

sputnik lite je potreben samo en odmerek

Jaz bi izbrala tisti vitaminski koktajl, ki so ga prejeli Janša, Pahor & Co.

A ni bil že cajt za drugo dozo koktajla? A je kakšen posnetek kje te druge doze? Je bilo že tri tedne. Bi se morali že ta drugič šutnit.

Injekcijo destilirane vode.

Čoko Piko Made by Podravka, Kupujmo Hrvatsko.

Mi je vseeno, glavno, da se cimprej cepim. Mogoce je najbolj prakticen Janssen, kjer potrebujes le en odmerek. Pa ne poslusajte psihota ” Ludega” in njegovih norosti.

Psiho si ti. Zaradi takih, kot si ti, lahko delajo, kar delajo.

Se se cepil z Astra Zeneca, in se super zadovoljen . Priporocac cepljenje vsem..

Ko prejmem cepivo od nekega proizvajalca temu laboratoriju absolutno zaupam. Proizvajalec je v vlogi avtoritete, sam se mu absolutno podredim. Kako in na kakšen način je laboratorij sestavil cepivo ne vem. Materialne substance učinkujejo na materialno telo. Nisem materialno telo.

To vprašanje zdaj izpade kot… grem v trgovino katere bonbone bom izbrala.?
Cepivo postajajo bonboni ali torbica v smislu ej jaz imam ysl, jaz pa gucci, sosedov pepi je pa chanelovo vzel… Adijo pamet. Govorimo o testnem cepivu in ne o torbicah. Kako bos izbral cepivo, saj o njem ne ves nic in se ne spoznaš.? Cepivo postaja nova modna muha. :))

Ti se ne spoznas , spoznajo se farmacevti. Pametni in izobrazeni, studirali so deset let. Treba ja zaupat strokovnjakom, ne pa norim , neukim pametovalcem iz spleta.

computer virus digital
https://www.google.com/search?q=computer+virus+digital+covid&rlz=1C1AVNG_enSI685SI685&ei=imOCYO2VNsHIrgTm6rmYAQ&oq=computer+virus+digital+covid&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQghEKABMgUIIRCgATIECCEQFToHCAAQRxCwAzoGCAAQFhAeOggIIRAWEB0QHjoHCCEQChCgAVDAcFiQgQFgpZEBaAFwAngAgAGJAYgB6QWSAQMzLjSYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6yAEIwAEB&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwjtgpib2ZPwAhVBpIsKHWZ1DhMQ4dUDCA4&uact=5

A celo super zadovoljno si bilo ?
Je bil dober sendvič ?

V vsakem primeru eno od mRNA cepiv, se pravi Pfizer ali Moderna.

pri cepljenju z astro zeneco morajo vmes minit 3 meseci

Nobeno, razen Čoko Pikota. Kako mRNA, pa dobro ljudi moji dragi ljubi, vem da so vas izmaipuliral, prestrašil, ne tega sprejeti, kaj vam še ni jasno kam gremo?

Informacij in časa ste imeli več kot dovolj da ukapirate, zdaj pa ignorirate.
Nehajte, prosim vas.

Cel svet gre v napačno smer, le peščica je prebujena do konca, in vidi kaj se dogaja, in dajemo maximum da bi vas usmeril, sej nič slabega nobenemu nočemo, nobenega interesa le MIR hočemo.. Ma vas bojo iskoristi za svoje cilje, zavedajte se tega, ljudi moji dragi ljubi…ne delajte tega….

Ne poznate manipulante, prevarante tak kot jaz, to vam samo lahko povem….

Prosim vas, dobro razmislite.

Sputnik

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=-7iN0V-GbM0&fbclid=IwAR1dsX0xUzIKyqs7YCpwRNSF5nYmzVgpslp-C8wWlYMGReJw53PnOs8UtLs

Dzabe ti vso strokovno znanje, ce stvar se ni raziskana.
Cel svet je testni zajcek za ta cepiva!

Absolutno podpiram cepljenje proti hudim boleznim, kar pa na sreco kovid ni!

Izbrati cepivi danes, je loterija.
Mogoce jeseni, ko se bo ze kaj vec vedelo.

Z nobenim. O tem bi razmišljala čez dve leti, če bi bilo še aktualno. Upam, da ne bo več.

Za nobeno še ne ve, loterije se pa ne mislim iti, dokler so to poskusna cepiva. Mi je jasno, da nas bodo za kazen ker nočemo biti poskusni zajčki, onemogočali na vse možne načine. Ne tja, pa sem ne smeš, pa to je prepovedano… Toda imam že zadosti težav z zdravjem, me je minil pogum.

Mislim, da me covid manj ogroža kot slabo raziskano na hitro skupaj zmetano “cepivo”.

Ja saj zato bi edino prišel v poštev Sputnik, ki je narejen na bazi cepiva proti eboli, ki so ga Rusi nepretrgoma raziskovali in testirali 10+ let. Ampak glih za Sputnik eu najbolj mečka in ga bo najverjetneje zjebala ((( Bodo naredili vse da Ruse blokirajo, pa tudi če prebivalstvo in gospodarstvo pocrka (((

O Sputniku nimam praktično nobenih informacij. Za druga cepiva se kar najdejo.

Kitajskega seveda, zato ker je to država, ki jo od držav, ki so izdelala cepiva najbolj podpiram.

New Report

Close